خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش میزان بیکاری در تمامی ایالت‌های آمریکا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 03 خرداد 1399 - 02:04
وزارت کار آمریکا اعلام کرد میزان بیکار در ماه آوریل در تمامی ۵۰ ایالت این کشور افزایش یافته است.
آمريكا،ويروس،بيكاري،ميزان،كرونا،ايالت

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت کار آمریکا روز جمعه اعلام کرد میزان بیکاری در این کشور در ماه آوریل افزایش و کل اشتغال در همه ۵۰ ایالت آمریکا و ناحیه کلمبیا (واشنگتن دی سی) کاهش یافته است.
این در حالی است که تلاش‌ها برای مهار شیوع ویروس کرونا باعث شده است کسب و کار‌ها در سراسر آمریکا تعطیل شوند.
اداره آمار کار این وزارتخانه اعلام کرد ۴۳ ایالت ماه گذشته میزان بی سابقه بیکاری را به ثبت رساندند به طوری که بالاترین رقم مربوط به ایالت نوادا بود.
میزان بیکاری در نوادا ۲۴.۲ درصد افزایش یافت و به ۲۸.۲ درصد رسید، که تقریبا دو برابر رقم ۱۴.۷ درصد - میزان متوسط بیکاری در آمریکا در ماه آوریل - است.
آمریکا بدترین آمار مربوط به مبتلایان و تلفات ویروس کرونا را در جهان دارد.
تاکنون بیش از یک میلیون و ۶۲۶ هزار نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
از این میان، نزدیک به ۹۶ هزار تن جان خود را از دست داده اند.
دولت ترامپ بسیار دیر شرایط فاصله گذاری اجتماعی و محدودیت‌ها را در کشور اجرا کرد و همین امر منجر به بالا رفتن تلفات و شیوع گسترده ویروس در تمامی ایالت‌های آمریکا شد.
انتهای پیام/