سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات طرح عید و داستان/ انتخاب داستان‌خوانی یا داستان‌نویسی یا داستان‌گویی

فارس | اجتماعی و حوادث | جمعه، 10 اسفند 1397 - 12:21
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: طرح عید و داستان در سه فعالیت داستان‌خوانی، داستان‌نویسی و داستان‌گویی تعریف شده است و دانش‌آموزان به انتخاب خود می‌توانند یکی از این فعالیت‌ها را انتخاب کنند.
آموزش،انتخاب،فعاليت،كتاب،داستان،دستخط،پرورش

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: طرح عید و داستان در سه فعالیت داستان‌خوانی، داستان‌نویسی و داستان‌گویی تعریف شده است و دانش‌آموزان به انتخاب خود می‌توانند یکی از این فعالیت‌ها را انتخاب کنند.
رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس اظهار کرد: طرح عید و داستان در سه فعالیت داستان‌خوانی، داستان‌نویسی و داستان‌گویی تعریف شده است و دانش‌آموزان به انتخاب خود می‌توانند یکی از این فعالیت‌ها را انتخاب کنند.
وی به توضیح هرکدام از فعالیت‌ها پرداخت و گفت: در فعالیت «داستان‌خوانی»، دانش‌آموز می‌تواند به انتخاب خود و خانواده و با کمک معلم یک کتاب داستان را بخواند و خلاصه آن را با دستخط خود بنویسد؛ البته مشخصات کتاب حتماً در صفحه اول گزارش دانش‌آموز باید نوشته شود.
حکیم‌زاده به فعالیت داستان‌نویسی اشاره کرد و ادامه داد: دانش‌آموز می‌تواند با توجه به علاقه و رغبت خود در هر موضوع دلخواه، داستانی را با دستخط خود بنویسد و در صورت علاقه و متناسب با آن نقاشی‌هایی را هم ترسیم کند.
وی با بیان اینکه دانش‌آموزان می‌توانند گزارش سفر عید خود را به صورت مصور یا غیر مصور با دستخط خود بنویسند، افزود: دانش‌آموزان می‌توانند پای قصه مادر بزرگ‌ها و پدر بزرگ‌ها یا سایر افراد بنشیند و ضمن شنیدن قصه، آن را با دستخط خودشان در قالب کتاب داستان بازآفرینی کنند.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش درباره فعالیت داستان‌گویی اظهار کرد: دانش‌آموزان می‌توانند داستانی را با تخیل خود یا از روی متن، روایت کنند و صدای خود را ضبط کنند یا صدا و تصویر خود را در هنگام روایت داستان یا نمایش، ضبط کنند.
وی با تأکید بر اینکه در فعالیت داستان‌خوانی، خانواده‌ها به هیچ عنوان مجبور به خرید کتاب خاصی نیستند، گفت: آموزگاران و مدیران می‌توانند در انتخاب کتاب مناسب فقط راهنمایی لازم را داشته باشند و خانواده‌ها را نباید به خرید کتاب خاصی اجبار کنند.
انتهای پیام/