خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قدس محور وحدت جهان اسلام است/ عامل اصلی مشکلات جهان اسلام، اسرائیل و صهیونیست ها هستند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | جمعه، 02 خرداد 1399 - 17:03
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی گفت: اتفاق نظری که جهان اسلام بر سر موضوع حقوق فلسطین دارد؛ بسیار ارزشمند است.
راهپيمايي،جهان،اسلامي،مؤتلفه،ترقي،قدس،اسرائيل،حزب

ترقی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به عدم برگزاری راهپیمایی روز قدس اظهار کرد: اثرگذاری راهپیمایی حضوری در جامعه و افکار عمومی جهان بیشتر از روش های دیگر است.
او ادامه داد: با توجه به اینکه امسال راهپیمایی برگزار نمی شود؛ به نظر بنده اگر در فضای مجازی یک حرکت وسیع و گسترده انجام شود؛ می توانیم هجمه ای علیه اسرائیل داشته باشیم.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی یادآور شد: طبیعتاً عدم برگزاری راهپیمایی روز قدس را می توان از طرق مختلفی جبران کرد و همچنین اولین سالی است که مقام معظم رهبری در چنین روزی سخنرانی مستقیم با مردم دارند که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
ترقی تصریح کرد: مسئله قدس محور وحدت جهان اسلام است و اتفاق نظری که جهان اسلام بر سر موضوع حقوق فلسطین دارد؛ بسیار ارزشمند است.
او گفت: عامل اصلی مشکلات جهان اسلام، اسرائیل و صهیونیست ها هستند و جنگ با آنها می تواند مبنای سیاسی و ایدئولوژیک داشته باشد.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در پایان تاکید کرد: هر اقدامی علیه اسرائیل بر آینده و اقتدار نظام اسلامی تاثیر شگرفی خواهد گذاشت.
انتهای پیام/