خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۴۹۴ بیمار جدید کرونایی در خوزستان/ فوت ۴۲۰ بیمار

مهر | استان‌ها | جمعه، 02 خرداد 1399 - 15:58
اهواز - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز از شناسایی ۴۹۴ بیمار جدید کرونایی در استان خوزستان در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
بيمار،نفر،كرونا،مبتلايان،احسان

به گزارش خبرگزاری مهر، علی احسان پور اظهار کرد: مطابق آخرین اطلاعات دریافتی از آزمایشگاه‌های تشخیص کرونا در خوزستان، در شبانه‌روز گذشته (یکم تا دوم خرداد) تعداد ۴۹۴ مورد ابتلای قطعی به کرونا ویروس در خوزستان شناسایی شد که فعالیت برای شناسایی هرچه بیشتر مبتلایان و جداسازی آنان از افراد سالم ادامه دارد.
وی افزود: بر این اساس، از مجموع ۴۹۴ بیمار جدید، ۳۳۱ بیمار با نظارت مستمر کارشناسان مرکز بهداشت در قرنطینه خانگی و ۱۶۳ بیمار نیز بستری شدند.
با احتساب این ۴۹۴ نفر تعداد کل مبتلایان به ۹ هزار و ۴۰۵ نفر افزایش یافت.
احسان پور تأکید کرد: در حال حاضر ۸۱۸ بیمار در بیمارستان‌های استان تحت درمان هستند و خوشبختانه هشت هزار و ۱۶۷ بیمار پس از بهبودی از مراکز درمانی استان ترخیص شدند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز گفت: متأسفانه در شبانه‌روز گذشته، ۱۲ نفر از مبتلایان به این بیماری، جان خود را از دست دادند تا تعداد فوت‌شدگان ناشی از کرونا به ۴۲۰ نفر برسد.