خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

‌امام جمعه کرمانشاه: واگذاری سیلوها ‌متوقف شود

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 10 اسفند 1397 - 11:57
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: خصوصی سازی در استان کرمانشاه از جمله واگذاری چندین سیلو با ابهاماتی مواجه است.
كرمانشاه،واگذاري،خصوصي،سيلو،علما

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما در دیدار با وزیر دادگستری اظهار داشت: از جمله این ابهامات واگذاری با قیمت بسیار پایین است که سبب حساسیت افکار عمومی شده است.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه در خصوصی سازی باید نظارت بیشتری انجام شود، بیان کرد: در مورد واگذاری‌های شتاب زده‌ای که اخیرا در استان انجام شده همچون واگذاری چندین سیلو به بخش خصوصی ابهاماتی وجود دارد.
علما با بیان اینکه تأمین گندم در کشور از اولویتهای مهم امنیت ملی محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: براین اساس واگذاری سیلو به بخش خصوصی امکان دارد یک تهدید برای امنیت ملی باشد و از جنابعالی انتظار می‌رود بر روند واگذاری‌ها نظارت کامل و دقت داشته باشید.
امام جمعه کرمانشاه تأکید کرد: در اجرای واگذاری سیلوها باید تجدیدنظر و این کار متوقف شود.
انتهای پیام/ش