خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نظارتی بر حمل و نقل کالا در تهران وجود ندارد

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 25 دی 1397 - 16:43
خزانه‌دار شورای شهر تهران گفت: در حوزه بار در سطح شهرها، امر نظارت بر حمل‌ونقل کالا در سطح شهر کاملا بی‌صاحب است و نظارت بر حمل بار برعهده شهرداری‌ها است اما این کار بر زمین مانده است.
شهر،حوزه،ماده،حذف،شهرها،شهرداري،بند

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سید حسن رسولی در جلسه بررسی برنامه سوم توسعه شهر تهران درباره بند 7 ماده 54 این برنامه اظهار کرد: مخالف حذف این بند هستم اما برای اجرایی شدن آن نیز موافق ایجاد سازمان جدید نیز نیستیم.
وی افزود: بر اساس ماده 55 قانون شهرداری نظارت و هماهنگی حمل‌ونقل بار و مسافرت در حوزه شهرها جز لاینفک وظایف شهرداری‌ها است؛ در حال حاضر این مأموریت از طریق سازمان‌های تاکسیرانی و اتوبوس‌رانی و شرکت مترو در حال انجام است اما در حوزه بار در سطح شهرها، امر نظارت بر حمل‌ونقل کالا در سطح شهر کاملاً بی‌صاحب است.
نایب رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک، اداره حمل بار داریم، گفت: نبود این سازمان در شهرداری در حقیقت به زمین‌مانده یکی از وظایف شهرداری است به همین دلیل با تشکیل سازمان بار و کالا در صورتی موافق هستم که با کاهش سایر واحدهای موازی و غیرضرور سازمان‌های موازی بدون توسعه‌ سازمانی انجام شود.
رسولی همچنین در دفاع از بند 10 ماده 54 و تبصره‌های آن نیز گفت: مدیریت مناسب ترافیک و حمل‌ونقل در درون شهرها با هماهنگی پلیس راهوار و شهرداری تهران است؛ حذف این بند به معنای قیچی کردن این ارتباطات و باقی ماندن مسئولیت‌ها است همچنین با حذف این بند، شهرداری دیگر نمی‌تواند بودجه‌ای را برای راهور مصوب کند.
انتهای پیام/