خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قوانین دست‌وپاگیر کسب‌وکار در مجلس پالایش می‌شوند

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 01 خرداد 1399 - 15:07
نماینده منتخب مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس یازدهم گفت: مجلس باید برای کاهش موانع تولید وارد عمل شده و قوانین تسهیل کسب و کارها را تصویب کند، گاهی قوانین تصویبی در سال‌های گذشته مانع تولید هستند که بایستی در راستای تنقیح حذف شوند.
مجلس،توليد،اقتصاد،شوراي،يازدهم،نماينده،نمايندگان،اسلامي،آوج، ...

ایسنا/قزوین نماینده منتخب مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس یازدهم گفت: مجلس باید برای کاهش موانع تولید وارد عمل شده و قوانین تسهیل کسب و کارها را تصویب کند، گاهی قوانین تصویبی در سال‌های گذشته مانع تولید هستند که بایستی در راستای تنقیح حذف شوند.
روح‌الله عباسپور، نماینده مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی در شورای اداری استان که ظهر امروز پنج‌شنبه یکم خردادماه در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: مدافعین سلامت روحیه ایثارگری را به نمایش گذاشتند، مردم هم قدران این عزیزان هستند و قدرشناسی یکی از مولفه‌های اخلاق پیامبر گرامی اسلام(ص) است.
وی ضمن تشکر از نمایندگان دهمین دوره مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مأموریت مجلس ریل‌گذاری برای دستگاه قضایی و اجرایی است و نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با مشکلاتی از جمله محدودیت‌های بین المللی تحریم، کرونا و پساکرونا مواجه هستند.
نماینده مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اولویت‌های مجلس یازدهم عنوان کرد: مقام معظم رهبری از سال‌ها پیش عنوان سال‌ها را اقتصادی نام‌گذاری کرده‌اند و اقتصاد مقاومتی را راهبرد اقتصاد کشور دانستند اما تا به امروز مطلوب عمل نشده است و مجلس یازدهم باید گام‌های اساسی در حوزه اقتصاد مقاومتی، جهش تولید، رونق تولید و اصل ۴۴ قانون اساسی بردارد.
وی با اشاره به اینکه گام دوم انقلاب می‌تواند مبنای حرکت مجلس یازدهم باشد، تصریح کرد: به‌دلیل خباثت دشمن نباید انتظار داشته باشیم تحریم‌ها برداشته شود بلکه باید درون‌زایی با نگاه بیرون و صادرات اتفاق بیفتد و برای پایداری در تولید و صادرات به اقتصاد مقاومتی، جهش و رونق تولید توجه داشته باشیم؛ اقتصاد کشور باید مردمی شود و بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، حاکمیت بستر لازم برای فعالیت بخش خصوصی را فراهم کند.
عباسپور بیان کرد: در حال حاضر در حوزه تسهیل کسب و کار در جایگاه ۱۵۶ دنیا قرار داریم و تولیدکنندگان باید به‌جای هفت خان از هفتاد خان بگذرند که مجلس باید برای کاهش موانع وارد عمل شود و بنده نیز ۴۰ مانع کسب و کار را احصا کرده‌ام.
وی با تأکید بر اینکه باید قوانینی تصویب شود که تسهیل کسب و کارها را فراهم کند، اضافه کرد: در تنقیح قوانین باید برخی قانون‌ها پالایش شوند؛ گاهی قوانین تصویبی مانع تولید هستند که بایستی در راستای تنقیح حذف شوند.
نماینده مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قاچاق کالا و واردات بی‌رویه اقتصاد کشور را با مشکل مواجه ساخته است، خاطرنشان کرد: قانون‌گذاری و نظارت از جمله وظایف نمایندگان مجلس است که در حوزه تولید قانون خوب ولی در نقش نظارتی ضعیف عمل شده و برجسته‌ترین کار نمایندگان در حوزه اقتصاد مقاومتی ایفای نقش نظارتی است.
وی یادآور شد: در ترکیب مجلس یازدهم ۶۰ نماینده سابقه تدریس و فعالیت تحقیقاتی دارند و تعدادی از نمایندگان نیز در گذشته تجربه تصدی‌گری وزارت را داشته‌اند و به همین جهت با نقایص قانونی آشنا هستند در مجموع باید گفت حضور این افراد باعث قوی‌تر شدن مجلس خواهد شد.
عباسپور تأکید کرد: حدود یک‌سال به پایان دولت مانده است و در این مدت سعی بر تعامل با مدیران استان داریم البته حمایت و تعامل باید دوجانبه باشد.
انتهای پیام