خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسیدگی به پرونده‌های احتکار به سرعت انجام شود

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 01 خرداد 1399 - 12:55
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه روند رسیدگی به برخی از پرونده‌ها در تعزیرات حکومتی طولانی شده است، گفت: رسیدگی به پرونده‌های احتکار باید به سرعت انجام شود.
كاهش،بختياري،قيمت،چهارمحال،افزايش،استاندار،مرغ،هماهنگي،رسيدگ ...

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه روند رسیدگی به برخی از پرونده‌ها در تعزیرات حکومتی طولانی شده است، گفت: رسیدگی به پرونده‌های احتکار باید به سرعت انجام شود.
الله‌کرم نصیری اول خردادماه در کمیسیون ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه نظارت‌های بهداشتی در استان در هفته‌های اخیر کمرنگ شده است، اظهار کرد: در جلسات قبل ستاد تنظیم بازار مقرر شد اتاق اصناف از ۵۹ صنف موجود در استان یک بازرس برای مشارکت در امر بازرسی به سازمان صمت معرفی کند اما تاکنون هیچ بازخوردی دیده نشده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با تأکید بر تقویت نظارت‌ها، افزود: برای نتیجه‌بخش بودن نظارت‌ها باید تیم‌های نظارتی تقویت شود.
وی در ادامه جلسه در خصوص مشکلات ناشی از کاهش قیمت مرغ در چهارمحال و بختیاری برای مرغداران، گفت: هرساله برای تعدیل قیمت مرغ در شب عید با افزایش جوجه‌ریزی مواجه بودیم، اما شیوع کرونا ویروس و کاهش تقاضا موجب شد با کاهش قیمت مرغ مواجه شویم، امروز نیز به علت مشکلات به وجود آمده تعدیل جوجه‌ریزی در دستور کار قرار گرفت.
نصیری ادامه داد: اما باید به این نکته توجه شود که کاهش جوجه‌ریزی می‌تواند در آینده با افزایش تقاضا موجب افزایش قیمت مرغ در بازار شود، همچنین با کاهش واردات در ایام شیوع کرونا شاهد کمبود برخی از کالاها و با کاهش صادرات شاهد فراوانی برخی از کالاها و کاهش قیمت تعدادی از کالاها و متضرر شدن تولیدکنندگان شدیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه روند رسیدگی به برخی از پرونده‌ها در تعزیرات حکومتی طولانی شده است، خاطرنشان کرد: رسیدگی به پرونده‌های احتکار باید به سرعت انجام شود.
وی با بیان اینکه تعداد زیادی از نانوایی‌ها تابلوی اعلان قیمت و وزن چانه را در معرض دید مشتریان قرار نداده‌اند، تأکید کرد: تا ۲ هفته آینده باید در تمام نانوایی‌ها یک تابلو که شامل اطلاعات نوع نانوایی(آزادپر- دولتی)، قیمت نان، وزن چانه، روزهای تعطیل و ساعات کاری نصب شود تا مشتریان بتوانند به این اطلاعات دسترسی داشته باشند.
نصیری بیان کرد: سهمیه آرد نانوایی‌هایی که نان با کیفیت به مردم عرضه می‌کنند افزایش و سهمیه آرد نانوایی‌هایی که دستورالعمل‌ها را رعایت نمی‌کنند و نان آن‌ها بی‌کیفیت است کاهش پیدا کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه افزایش غیررسمی کرایه توسط رانندگان حمل و نقل برون شهری ممنوع است، یادآور شد: کارگروهی به منظور حل مشکلات رانندگان تشکیل شود، به منظور تشویق رانندگانی که اقدام به حمل بار از بنادر می‌کنند مشوق‌هایی نظیر افزایش سهمیه سوخت و لاستیک در نظر گرفته شود.
انتهای پیام