خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تخریب ۱۰۰ ویلای لوکس در اراضی کشاورزی و باغات شهریار

مشرق | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 01 خرداد 1399 - 02:03
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهریار گفت: شهرداری‌ها حق هیچ گونه صدور مجوز برای ساخت‌وساز در خارج از محدوده شهرها را ندارند.
شهريار،كاربري،كشاورزي،دادستان،غيرمجاز

به گزارش مشرق، حمید عسگری پور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهریار روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۱۰ هکتار از اراضی کشاورزی و باغات شهریار که تغییر کاربری غیرمجاز داده شده بود به تبع دستورات صادره تخریب و قلع و قمع شد.
وی افزود: در این آزادسازی ۱۰۰ویلای لوکس دارای امکانات رفاهی همچون استخر و سونا تخریب شد و این ویلاها دارای انشعابات آب، برق و حتی گاز به صورت غیرمجاز بود که تذکرات لازم به ادارات خدمات رسان نیز داده شد.
دادستان شهریار با اشاره به تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغی در خارج از محدوده شهرها، بیان داشت: اداره جهاد کشاورزی صرفاً صلاحیت دادن مجوزهای لازم و تغییر کاربری در کمیسیون‌های مربوطه دارد و شهرداری‌ها حق هیچ گونه صدور مجوزی برای ساخت‌وساز در این حوزه را ندارد.