خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع ۱۳۰۰سبد غذایی توسط هلال احمر استان زنجان آغاز شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399 - 20:22
زنجان-مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: توزیع بیش از یک هزار و ۳۰۰ سبد غذایی در قالب طرح همای رحمت در بین خانواده های نیازمند آسیب دیده از کرونا در این استان آغاز شد.
غذايي،استان،احمر،هلال،زنجان،خيرين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هلال احمر استان زنجان، شهرام میرزایی روز چهارشنبه در آیین توزیع بسته‌های غذایی و معیشتی گفت: همچون سال‌های گذشته داوطلبان و خیرین به این امر مقام معظم رهبری لبیک گفته و حاصل حضور پرقدرت آنها و از محل جمع آوری کمک‌های خیرین تهیه و تامین بیش از یک هزار و ۳۰۰ بسته غذایی است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان افزود: امروز شاهد توزیع این تعداد بسته‌های غذایی در بین خانواده‌های آسیب دیده از بیماری کرونا هستیم که ارزش هر سبد غذایی سه میلیون و ۴۵۰ هزار ریال است.
میرزایی تاکید کرد: علاوه بر این از ابتدای امسال تاکنون ۲ هزار و ۸۰۰ سبد غذایی با حمایت و مشارکت مالی کسبه، خیرین و داوطلبان جمعیت هلال احمر تهیه و در بین خانوارهای کم برخودار مناطق دور افتاده استان زنجان توزیع شده است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان با تاکید بر اینکه حمایت از کرامت انسان‌ها به عنوان شعار محوری طرح ملی "همای رحمت" به شمار می‌رود، گفت: در ۲ ماهه گذشته از سالجاری بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ خانوار در سطح استان از این طرح بهره مند شدند.