خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الزام اپراتورها به جبران محاسبه اشتباه هزینه اینترنت

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399 - 19:52
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از الزام اپراتورها به جبران محاسبه اشتباه هزینه اینترنت خبر داد.
رگولاتوري،مبالغ،مشتركان،سروش،شكايات،كاربران

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: اپراتور‌های تلفن همراه مکلف هستند مبالغی را که به اشتباه بابت تماس‌های تصویری پیام‌رسان سروش از مشترکان دریافت کرده‌اند ظرف سه روز آینده به مشترکان باز گردانند.
حسین فلاح جوشقانی درباره دلیل این اتفاق افزود: بررسی رگولاتوری نشان می‌دهد به دلیل به روز رسانی نشدن تنظیمات آدرس‌دهی شبکه پیام‌رسان سروش در یکی از اپراتور‌های تلفن همراه، اینترنت مصرفی کاربران به طور کامل محاسبه شده بود در حالیکه این مبالغ باید به صورت یک سوم بها محاسبه می‌شد.
وی تاکید کرد: کاربران درصورت عدم بازگرداندن مبالغ دریافتی می‌توانند شکایت خود را در سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات ۱۹۵ ثبت کنند و رگولاتوری نیز به طور ویژه این شکایات را بررسی و رسیدگی می‌کند.
بیشتر بخوانید: محور‌های پنج گانه اداره آزمایشگاه‌های امنیتی پژوهشکده امنیت فاوا تشریح شد
انتهای پیام/