خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: بی‌کفایتی چین موجب کشتار جمعی هزاران انسان در جهان شد!

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399 - 18:20
رئیس‌جمهور آمریکا بدون توجه به سوءمدیریت دولت خود در مواجهه با شیوع ویروس کرونا، چین را عامل مرگ هزاران نفر در جهان دانست.
چين،كرونا،ويروس،شيوع،دليل،آمريكا

ادامه اتهام‌زنی رئیس‌جمهور آمریکا به چین؛
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در ادامه اتهام‌زنی‌های خود علیه چین، مرگ هزاران انسان در سراسر دنیا به دلیل شیوع کرونا را ناشی از بی کفایتی پکن دانست!
رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت: برخی احمق‌ها در چین بیانیه‌ای را منتشر کردند که در آن همه به غیر از چین را مقصر انتشار ویروسی که صد‌ها هزار نفر را کشته، معرفی می‌کند.
لطفا توضیح دهید که این تنها «بی کفایتی چین» و نه چیز دیگری بود که این کشتار جمعی در سرتاسر دنیا را رقم زد!
ترامپ که شیوع ویروس کرونا در آستانه انتخابات سرنوشت ساز ماه نوامبر اقتصاد کشورش را بشدت متاثر کرده، در ماه‌های اخیر بار‌ها چین را به دلیل شیوع ویروس کرونا هدف انتقاد قرار داده است.
وی اخیرا مدعی شد شواهدی در اختیار دارد که نشان می‌دهد منشا ابتدایی ویروس کرونا آزمایشگاهی در چین بوده است.
ترامپ همچنین چین را به عدم همکاری با دیگر کشور‌ها و پنهان‌کاری در خصوص شمار جان‌باختگان ویروس کرونا متهم کرده است.
او نه تنها ویروس کرونا را یک ویروس «چینی» عنوان کرده، بلکه به دفعات از چین به دلیل عدم ارائه اطلاعات و داده‌ها درباره کرونا انتقاد کرده است.
انتهای پیام/