خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عبدالسلام: فلسطین فروشی نیست/رهبر انصارالله پرونده زندانیان فلسطینی در عربستان را پیگیری می‌کند

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399 - 17:05
سخنگوی رسمی جنبش انصارالله تاکید کرد رهبر این جنبش شخصا پرونده زندانیان فلسطینی در عربستان را دنبال می‌کند.
عبدالسلام،اسلام،امت،يمن،سعودي،فلسطين،خاطر،صفوف

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه المسیره، محمد عبدالسلام خاطر نشان کرد سید عبدالملک الحوثی پرونده فلسطینیان زندانی در عربستان را پیگیری می کند و تاخیر و تعلل در اجرای ابتکار رهبر انصارالله از سوی حکومت سعودی است.
وی همچنین خاطر نشان کرد ما در خصوص هر بحث و بررسی که منجر به آزادی آنها شود، از خود انعطاف پذیری نشان می دهیم.
عبدالسلام گفت فلسطین فروشی نیست و هر کس در کنار فلسطین باشد، جان خود را فدا می کند و شهید تقدیم می کند.
یکی از دلایل تجاوزگری به یمن به خاطر موضع مستقل آن در خصوص مسائل امت اسلام بوده است.
هیچ طرح و قرارداد و معامله ای نتوانسته است مسئله فلسطین را حذف کند، اسرائیل همچنان دشمن نخست امت اسلام است.
سخنگوی عبدالسلام گفت پروژه و طرح عربستان این است که امت اسلام را در یک سینی از طلا تقدیم آمریکا و اسرائیل کند.
وی تاکید کرد محور مقاومت باید در تمام صفوف برای مقابله با دشمنان صفوف خود را مستحکم کند.
وی با تمجید از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مسائل نخست جهان اسلام به مشارکت رژیم صهیونیستی در جنگ علیه یمن و حمایت لجستیکی از متجاوزان سعودی اماراتی اشاره کرد.
عبدالسلام همچنین تاکید کرد ادعای حکومت سعودی دروغ است و همچنان محاصره یمن ادامه دارد.
انتهای پیام/