سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دائر شدن اولین فروشگاه مجازی تعاون روستایی کشور در استان کرمان

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399 - 16:32
مدیرکل تعاون روستایی استان کرمان با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان یک هزار و ۲۰۰ تن کالای اساسی تنظیم بازار توسط تعاون روستایی استان توزیع شد، گفت: اولین فروشگاه مجازی تعاون روستایی در کشور در استان کرمان دایر شد.
استان،تعاون،روستايي،كرمان،توليد،محمدحسيني،توزيع،رفسنجان،تعاو ...

ایسنا/کرمان مدیرکل تعاون روستایی استان کرمان با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان یک هزار و ۲۰۰ تن کالای اساسی تنظیم بازار توسط تعاون روستایی استان توزیع شد، گفت: اولین فروشگاه مجازی تعاون روستایی در کشور در استان کرمان دایر شد.
" رضا محمدحسینی" ظهر امروز ۳۱ اردیبهشت ماه در آیین معارفه رئیس شرکت تعاون روستایی شهرستان رفسنجان اظهار کرد: اگر توجه به تعاونی‌ها کم شده بود، دلایل متعددی داشت که بخشی از آن به خود ما در مجموعه برمی‌گردد، ما تعاونی هستیم در اسلام و احادیث به کار جمعی و تعاونی سفارش شده و خداوند برکت را در جمع قرار داده است.
وی افزود: در جامعه باید دنبال ضرورت کار برویم و مفید باشیم و به نقش و تأثیرگذاری خودمان پی ببریم و به کاری که انجام می‌دهیم باور داشته باشیم.
مدیرکل تعاون روستایی استان کرمان تصریح کرد: موجب افتخار ما است که یک تعاونی در رفسنجان همیشه به‌عنوان نمونه از آن یاد می‌شود یک تیم همدل و همراه با دانش کافی توانستند کارشان را به نحو مطلوب پیش ببرند که باید از این الگوها استفاده کنیم و تعاونی‌هایمان را در بخش‌های مختلف توسعه دهیم.
محمدحسینی با بیان این مطلب که در حوزه تعاون روستایی فعالیت‌ها بسیار وسیع و گسترده و در حوزه‌های مختلف تأثیرگذار است، ادامه داد: در استان کرمان در بخش‌های مختلف با برنامه وارد شدیم، تعاونی‌های تولید با توجه به مسائل و مشکلات اما با برنامه کار می‌کنند، طرحی که در تعاونی‌های تولید در استان به‌عنوان طرح الگویی در کشور مطرح است در سطح تعاونی‌های تولید محور کار و ورود دانش فنی در بخش کشاورزی را اولویت کار قرار دادیم چرا که متعقدیم تعاونی‌های تولید باید دربهره‌وری در بخش کشاورزی اثرگذار باشند.
وی یادآور شد: در این طرح از سه سال قبل شروع شده بالای ۷۰ نفر دکترا، کارشناس ارشد و کارشناس در حال فعالیت هستند و در سطوح مختلف دانش‌شان را منتقل می‌کنند.
مدیرکل تعاون روستایی استان کرمان تاکید کرد: در استان کرمان در بحث تبلیغات ضعیف بودیم و فعالیت‌ها باید بیشتر منعکس شود زمانی که جهاد کشاورزی خبر ندارد یک تعاونی چه فعالیتی دارد توجه کمتری به آن می‌شود.
محمدحسینی با بیان اینکه کل تولید بذر استان را شبکه تعاونی‌ها انجام می‌دهد، عنوان کرد: زنجیره‌های تولید و زنجیره ارزش از مباحث مهمی است که در استان دنبال می‌کنیم که افزایش تولید و کیفیت را داشته باشیم.
وی بیان کرد: در مجموعه تعاون روستایی در استان کرمان بالاترین ظرفیت ذخیره‌سازی انبارها وجود دارد که در رفسنجان ۲۰ هزار تن سویا ذخیره‌سازی شده است.
محمدحسینی خاطرنشان کرد: تأمین متمرکز کالاها را در دستور کار قرار دادیم در کلیه شهرستان‌ها کالا را به‌صورت متمرکز توزیع کردیم، بالغ بر ۳۰۰ تن محصولات کشاورزی در استان توزیع کردیم که اثرگذاری تعاونی‌ها در شرایط کرونا نمود پیدا کرد.
مدیرکل تعاون روستایی استان کرمان تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان یک هزار و ۲۰۰ تن کالای اساسی تنظیم بازار توسط تعاون روستایی در سطح استان توزیع شد و اولین فروشگاه مجازی کشور در استان کرمان دایر شد.
محمدحسینی افزود: در تأمین و توزیع نهاده‌اها حرف برای گفتن داریم مجموعه تعاونی‌ها و تشکل‌ها بالاترین مقدار نهاده‌ها و بزرگترین فروشگاه‌ها را در سطح استان داریم و در روستاها نفوذ داریم که باید از این ظرفیت استفاده کنیم.
به گزارش ایسنا، در این مراسم علی قاسمی به‌عنوان رئیس جدید اداره تعاون روستایی شهرستان رفسنجان معرفی و از خدمات حسین رجبی تجلیل شد، وی به درجه بازنشستگی نائل شده است.
انتهای پیام