خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آشا محرابی به تلویزیون برگشت + عکس

تسنیم | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399 - 16:02
برنامه "بچه‌محل" امروز از نقش "خاله مهوش" رونمایی می‌کند و میزبان آشا محرابی می‌شود.
مهمان،مهوش،محرابي،خاله،بازيگر،امير

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آشا محرابی بازیگر سینما، تئاتر، رادیو و تلویزیون امروز به‌عنوان بازیگر مهمان و در قالب یک شخصیت جدید به نام «خاله مهوش» حضور خواهد داشت.
«مهوش گیلانى» به‌عنوان خاله پورنگ، زن بسیار وسواسى است که همیشه ذره‌بین در دست آماده پیداکردن آلودگى و کثیفى در اطراف خود است.
او پس از فروش خانه و مغازه و زمین خود براى ادامه زندگى تصمیم گرفته است به خانه خواهرش «نیاز» نقل مکان کند، اما بر اثر اتفاقى که در محله برایش می‌افتد جریان زندگى او تغییر مى‌کند.
محرابی دومین مهمان برنامه در فصل اول است و پیش از او امیرغفارمنش به‌عنوان اولین مهمان در برنامه حضور داشت.
مجموعه «بچه محل» براساس اقتضاء فیلمنامه و نیاز داستان و جذابیت و تنوع بیشتر، در ادامه نیز از چهره‌های محبوب سینما و تلویزیون به‌عنوان مهمان دعوت خواهد کرد.
داریوش فرضیایى، کمند امیر سلیمانى، نعیمه نظام‌دوست، نادر سلیمانى، رامین ناصرنصیر، فرهاد بشارتى، آرش میر احمدى، امیر سهیلى، ابراهیم شفیعى، سوسن پرور، ایمان صفا و امیرمحمد متقیان، با هنرمندى: سروش جمشیدى بازیگران این مجموعه تلویزیونی‌اند.
انتهای پیام/