خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکل قیمت گوشت قرمز با واردات نامنظم حل نمی‌شود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | جمعه، 10 اسفند 1397 - 09:20
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی گفت: مشکل قیمت گوشت قرمز با واردات نامنظم، رانتی و توزیع انحصاری حل نمی‌شود.
كشاورزي،قيمت،مجلس،محمودزاده،گندم،دام

محمودزاده در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
جلال محمودزاده نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به نامه اخیر جمعی از نمایندگان مجلس مبنی بر افزایش قیمت خرید تضمینی گندم از سوی دولت، گفت: هنوز پاسخی به نمایندگان مجلس از سوی رئیس قوه مجریه داده نشده است.
وی افزود: اگر قیمت خرید تضمینی گندم پایین تر از کیلویی 2000 تومان باشد ممکن است گندم نیز همچون دام قاچاق شود.
محمودزاده همچین با اشاره به عملکرد نادرست وزارت جهاد کشاورزی درباره افزایش قیمت دام و گوشت قرمز، خاطر نشان کرد: مردم از مسیرهای مختلف دریا و خشکی، حتی دام شیری خارج می کنند.
وی ادامه داد: مشکل قیمت گوشت قرمز با واردات نامنظم، رانتی و توزیع انحصاری حل نمی‌شود و جهاد کشاورزی قادر به حل این مسئله نیست.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون کشاورزی تاکید کرد: در صورت ادامه چنین مشکلاتی استیضاح وزیر جهاد کشاورزی قطعی است.
انتهای پیام/