خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تست کرونای بازیکنان پرسپولیس در مجموعه درفشی‌فر

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399 - 14:22
اعضای تیم فوتبال پرسپولیس در آزمایش تشخیصی کرونا شرکت کردند.
آزمايش،تيم،كادر،اعضاي،قرار،پرسپوليس

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، اعضای کادر فنی، مدیرتیم،کادر پزشکی، تدارکات و دیگر عوامل تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 11 امروز چهارشنبه برای نمونه‌گیری جهت آزمایش تشخیصی ویروس کوید 19 و آزمایش تشخیص پادتن در مجموعه ورزشی درفشی‌فر حاضر شدند.
این دو آزمایش ضمن مشخص کردن وضعیت فعلی اعضای تیم، مشخص خواهد کرد که آیا در این مدت به این بیماری مبتلا شده‌اند یا نه.
اعضای تیم پس از نمونه برداری به منظور جلوگیری از تجمع، بلافاصله محل را ترک کردند.
همچنین قرار است نفراتی از تیم که به هر دلیل امروز امکان حضور آن‌ها برای نمونه گیری فراهم نمی‌شود، در روزهای آینده با هماهنگی کادر پزشکی برای انجام آزمایش اعزام شوند.
بازیکنان خارجی تیم نیز، چنین شرایطی دارند.
خبرنگاران و عکاسانی که امروز در مجموعه شهید درفشی‌فر حاضر شده بودند، بعد از اتمام کار سرخپوشان تحت آزمایش تشخیص و آنتی بادی کرونا قرار گرفتند.
این اقدام با هماهنگی افشین پیروانی انجام شد که مورد تقدیر خبرنگاران و عکاسان قرار گرفت.
انتهای پیام/