خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۰۰ عمل اهدای عضو در چهارمحال و بختیاری انجام شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399 - 13:24
شهرکرد- هماهنگ‌کننده تیم پیوند عضو چهارمحال و بختیاری گفت: ۷۰۰ عمل اهدای عضو از سال ۸۲ تاکنون در چهارمحال و بختیاری انجام شده است.
عضو،چهارمحال

زهرا سیاح در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ۷۰۰ عمل اهدای عضو از سال ۸۲ تاکنون در چهارمحال و بختیاری انجام شده است، اظهار کرد: تیم پیوند عضو از سال ۸۲ در استان چهارمحال و بختیاری تشکیل شده است.
هماهنگ‌کننده تیم پیوند عضو چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: چهارمحال و بختیاری یکی از پنج استان برتر کشور در اهدای عضو است.
وی تاکید کرد: شهرستان لردگان با بیشترین اهدای عضو رتبه اول را دارد.
هماهنگ‌کننده تیم پیوند عضو چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: یک هزار بیمار در چهارمحال و بختیاری در صف پیوند عضو قرار دارند.