خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی دو کانون انتشار ملخ در شهرستان کرج

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399 - 13:13
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرج گفت: بارندگی‌های اخیر و وضعیت مناسب پوشش گیاهی مراتع و مزارع، موجب ظهور زودهنگام برخی آفات گردیده است.
شهرستان،جهاد،كشاورزي،صارمي،آفت،مراتع،كرج،گرديد،اداره

ایسنا/البرز مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرج گفت: بارندگی‌های اخیر و وضعیت مناسب پوشش گیاهی مراتع و مزارع، موجب ظهور زودهنگام برخی آفات گردیده است.
اسماعیل صارمی در گفت و گو با ایسنا، گفت: پیرو بازدیدهای متعدد و پایش مداوم مزارع شهرستان کرج، کانون‌های آلوده و مراکز انتشار ملخ‌های بومی بی بال در روستاهای نوجان و دروان شناسایی گردید و تراکم‌گیری این آفت صورت گرفت.
صارمی افزود: در همین خصوص حسب دستور ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان البرز مبنی بر اقدام مشترک ادارات جهت کنترل ملخ بومی و ضمن هماهنگی با مدیریت حفظ نباتات استان و اداره منابع طبیعی شهرستان، روز گذشته ۳۰ اردیبهشت اقدامات پیشگیرانه توسط کارشناسان اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کرج صورت پذیرفت.
صارمی در ادامه خاطرنشان کرد: در تراکم گیری آفت مذکور، مشاهده گردید که پوره ملخ سن ۳ و ۴ با تراکم ۷ الی ۱۲ عدد در مترمربع در حال ریزش به مراتع و باغات است که نهایتا مبارزه شیمیایی در سطح شش هکتار در حاشیه باغات و روستاها و همچنین با حفر کانال آب و روغن و استفاده از تله‌های تشتکی و نوری در مراتع و اراضی ملی توسط اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان صورت پذیرفت.
وی گفت: در این اقدام ۲۴ لیتر سم فنیتروتیون به صورت رایگان از سوی جهاد کشاورزی تحویل دهیاران روستاهای دروان و نوجان گردید و مشترکاً توسط دهیاری و منابع طبیعی سمپاشی علیه این آفت انجام شد.
انتهای پیام