خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان عمرانی دریاچه ارومیه تشکیل شود

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399 - 10:28
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: به منظور ساماندهی فعالیت‌های کشاورزی و سایر فعالیت‌های مرتبط در حوزه دریاچه ارومیه، باید سازمان عمرانی دریاچه ارومیه ایجاد شود.
اروميه،درياچه،باغباني،معاونت،پيشنهاد،حوضه،كاهش،توسعه

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: به منظور ساماندهی فعالیت‌های کشاورزی و سایر فعالیت‌های مرتبط در حوزه دریاچه ارومیه، باید سازمان عمرانی دریاچه ارومیه ایجاد شود.
محمدعلی طهماسبی در جلسه بررسی و برنامه‌ریزی پروژه‌های معاونت باغبانی برای احیای دریاچه ارومیه، اظهار کرد: برنامه‌ریزی پروژه‌های معاونت باغبانی برای احیا دریاچه ارومیه بین حوزه‌ای است و اگر چارچوب مناسب آن دیده نشود، قطعاً بعد از پیاده و اجراسازی بواسطه عدم پیگیری از هم خواهد پاشید.
وی افزود: برنامه‌ریزی‌های انجام شده در معاونت باغبانی در راستای کاهش مصرف آب و کاهش مخاطرات محیطی در سال جاری است که در این راستا، توسعه محیط‌های کنترل شده به خصوص اجرای سایبان ها مدنظر قرار دارد.
وی پیشنهاد کرد: به منظور آشنایی باغداران منطقه با آثار و فواید این سازه‌ها در ۲۲ شهرستان حوزه آبریز دریاچه ارومیه در سال جاری یک پایلوت با سطحی حداقل یک هکتار احداث شود.
طهماسبی اظهار کرد: براساس طرح ارائه شده از سوی معاونت باغبانی به ستاد احیای دریاچه ارومیه، به منظور تامین تسهیلات ارزان قیمت از محل اعتبارات در اختیار دولت (صندوق توسعه ملی) ردیف ویژه‌ای برای حوضه آبریز دریاچه ارومیه پیشنهاد شده که این پیشنهاد به دولت و سازمان برنامه و بودجه نیز ارسال شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، وی با اشاره به پیشنهاد کشت گیاهان دارویی در حوضه دریاچه ارومیه، گفت: برای کاهش مصرف آب می‌توان کشت گیاهان دارویی در این حوضه را توسعه و به‌عنوان جایگزین بعضی از کشت‌ها به کشاورزان ارائه‌ داد که البته در این خصوص باید آموزش‌های لازم به کشاورزان ارائه شود.
انتهای پیام