خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شروع مجدد فیلمبرداری آمازون و نتفلیکس در اروپا

تسنیم | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399 - 04:26
آمازون و نتفلیکس در حال آماده سازی برای ادامه تولید سریال های مربوط به خود در فرانسه هستند. «عمر سای» فیلمبرداری «ولتر، مختلط» و «آرسن لوپن» را از سرمیگیرد.
فيلمبرداري،مختلط،ماه،كرونا،ولتر،آرسن،توليد،لوپن،اواسط

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم به نقل از ورایتی، آمازون و نتفلیکس در حال آماده سازی برای ادامه تولید سریال های مربوط به خود در فرانسه هستند که به علت بحران کرونا از اواسط ماه مارس تولیدشان به تعطیلی کشیده شد.
حالا «عمر سای» فیلمبرداری «ولتر، مختلط» و «آرسن لوپن» را از سرمیگیرد.
پیش بینی می شود فیلمبرداری «ولتر، مختلط» تهیه شده توسط «En Voiture Simone» از اواسط ماه جولای(تیرماه) در جنوب فرانسه آغاز شود، در حالی که شروع مجدد فیلمبرداری «آرسن لوپین»، به تهیه کنندگی «گامونت» به دلایل تا پیش از ماه سپتامبر میسّر نخواهد بود.
این سریال تا قبل از بحران کرونا در مرحله فیلمبرداری در موزه لوور بود که به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و طرح قرنطینه و فاصله گذاری اجتماعی تعطیل شد.
این موزه در تاریخ دوم ژوئن بازگشایی خواهد شد.
«ولتر، مختلط» داستان پسران دبیرستانی آمریکایی دهه 60 میلادی را روایت می کند که با مختلط شدن دخترانه پسرانه مدرسه همه چیز به هم میریزد.
«آرسن لوپن» اما داستان روزگار مدرن است و سارقی ناشناس که استاد تغییر ظاهر و قیافه است.
در بخشی دیگر، دو تولید خانگی برای تولید در ماه ژوئن برنامه ریزی شده اند.
دو فیلم سینمایی با بودجه کلان، یکی «ایفل» از «رومن دوریی» و «خداحافظ آقای هافمن» درامی با موضوع جنگ دوم جهانی به کارگردانی «فرِد کَوَیه» و با بازی «دنیل اوتوئَل» و «گیلز لیلوش».
هردوی این فیلم ها نیز در پاریس فیلمبرداری خواهند شد.
انتهای پیام/