مجتمعهای آموزشی در بافت قدیمی یزد جایگزین مدارس فرسوده می شود
یزد ـ معاون فنی اداره کل نوسازی مدارس استان یزد گفت: مجتمع های آموزشی در بافت های قدیمی یزد جایگزین مدارس فرسوده می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمجتبی رضوی خواه، ظهر سه شنبه در نشستی خبری با بیان اینکه مدارس فرسوده استان یزد اغلب در بافت فرسوده و تاریخی مستقر هستند، اظهار داشت: رویکرد ما در این بافتها، بازسازی مدارس خشت و گلی و مجتمع سازی است.
وی عنوان کرد: احداث مجتمعهای آموزشی از چند سال قبل در یزد آغاز شده و در حال حاضر مبنای احداث مدارس در بافتهای فرسوده است.
رضوی خواه بیان کرد: مجتمعهای آموزشی به نحوی طراحی میشود که فضاها مورد استفاده اهالی محل قرار گیرد به این معنا که مدارس محله محور میشوند و از فضاهای ورزشی، حیاط مدارس، کتابخانه ها و … نیز سایر اهالی محل نیز میتوانند استفاده کنند.
معاون فنی اداره کل نوسازی مدارس استان یزد خاطرنشان کرد: در نخستین اقدام، سه مدرسه فرسوده در خیابان سیدگلسرخ حذف و به یک مجتمع ۱۰ هزار مترمربعی تبدیل شد.
رضوی خواه یادآور شد: ساخت مجتمع آموزشی حضرت خدیجه در کسنویه، مجتمع آموزشی حیات طیبه با زیربنای ۹ هزار و ۵۰۰ متر و ۲۴ کلاس درس و … نیز از جمله مجتمعهای آموزشی احداث شده یا در دست احداث است.
وی تاکید کرد: اگر آموزش و پرورش همکاری لازم را برای جابجایی دانش آموزان به عمل آورد، طرح و اعتبار یک مجتمع آموزشی جایگزین مدارس فرسوده زرین مقدم و شیخداد نیز آماده است و میتوانیم عملیات احداث یک مجتمع دیگر را نیز آغاز کنیم.
رضوی خواه در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: بحث احیای هنرستانها که از چند سال پیش مورد غفلت قرار گرفته است نیز دوباره مورد توجه واقع شده و در این راستا سه هنرستان جابجا و در جوار صنایع مستقر شدهاند.
وی با بیان اینکه نظام بازسازی باید توجیه اقتصادی داشته باشد، عنوان کرد: اگر هزینه بازسازی مدرسهای، از یک سوم هزینه احداث بیشتر باشد، توجیه اقتصادی برای بازسازی ندارد.