خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات اجرایی تصفیه خانه سپتاژ کشف‌رود به زودی آغاز می‌شود

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 30 اردیبهشت 1399 - 18:29
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: عملیات اجرایی تصفیه خانه سپتاژ کشف‌رود به زودی آغاز می‌شود.
مشهد،تصفيه،شهرداري،احداث،خانه،فاضلاب،شهري،يعقوبي

ایسنا/خراسان رضوی معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: عملیات اجرایی تصفیه خانه سپتاژ کشف‌رود به زودی آغاز می‌شود.
مهدی یعقوبی در خصوص تصفیه‌خانه سپتاژ، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های چندین ساله کلان‌شهر مشهد، معضلات بهداشتی کشف‌رود است که طی چند سال اخیر اقداماتی برای ساماندهی آن از سوی مدیریت شهری انجام شده است.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع و دخیل بودن دستگاه‌های مختلف در ساماندهی کشف‌رود تفاهمنامه‌ای بین بخشی با نظارت استاندار امضاء و مدیریت و هماهنگی آن به شهرداری مشهد سپرده شد.
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد با بیان اینکه « یکی از موضوعات مهم در ساماندهی کشف رود، حل مشکل تخلیه تانکرهای فاضلاب "سپتاژ" در رودخانه کشف‌رود است»، عنوان کرد: بر این اساس احداث یک واحد تصفیه‌خانه «سپتاژ» در این تفاهمنامه بر عهده شهرداری مشهد گذاشته شده است.
یعقوبی با اشاره به اینکه «در همین راستا مطالعات احداث یک واحد تصفیه‌خانه «سپتاژ» در منطقه اولنگ در دستور کار قرارگرفته است»، افزود: پس از گذشت کمتر از ۶ ماه از امضا تفاهمنامه در استانداری، قرارداد احداث یک واحد تصفیه خانه «سپتاژ» امضا و برای اجرا به پیمانکار ابلاغ شده است.
وی بیان کرد: با توجه به ابلاغ قرارداد پیمانکار عملیات اجرایی احداث این تصفیه خانه با ظرفیت تصفیه روزانه ۳۵۰ تانکر فاضلاب «سپتاژ» معادل ۳۰۰۰ مترمکعب در زمینی به مساحت هشت هکتار به زودی آغاز خواهد شد.
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد با بیان اینکه« مبلغ ۷۴ میلیارد تومان برای احداث این تصفیه‌خانه در نظر گرفته شده است»، تاکید کرد: با بهره‌برداری از این تصفیه‌خانه بسیاری از مشکلات زیست محیطی ناشی از تخلیه تانکرهای فاضلاب «سپتاژ» در رودخانه کشف‌رود که از سوی برخی سوء استفاده‌کنندگان در آبیاری محصولات کشاورزی استفاده می‌شد، برطرف می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، یعقوبی تصریح کرد: پیش از این نیز فاز اول تصفیه خانه فاضلاب «چرمشهر» توسط مدیریت شهرک‌های صنعتی به بهره‌برداری رسیده بود که فاز دوم این تصفیه خانه نیز خرداد ماه افتتاح خواهد شد.
انتهای پیام