پاسخ پرسپولیسیها به افشاگری حنیف
مشرق
|
ورزشی
|
سه شنبه، 30 اردیبهشت 1399 - 11:40
حنیف عمران زاده که حالا مربی نساجی شده، به تازگی در یک لایو اینستاگرامی مدعی شده در یکی از شهرآوردها، از سوی مسئولان تیم مقابل پیشنهاد ۲ میلیاردی دریافت کرده که بازی را رها کند.

به گزارش مشرق، در این مورد، اما با چند تن از مدیران گذشته پرسپولیس که هنگام حضور حنیف در استقلال، مدیریت باشگاه سرخپوشان را برعهده داشتند، به گفتگو نشستیم، اما هیچیک از آنها، چنین موضوعی را تأیید نکردند و معتقد بودند عمرانزاده، تیری در تاریکی رها کرده تا مقابل هواداران استقلال، خودش را شیرین کند وگرنه چرا باید به این بازیکن که قراردادش با استقلال، بسیار کمتر از ۲ میلیارد بوده، چنین پیشنهادی را برای یک بازی سه امتیازی بدهند.
یکی از مدیران پیشین باشگاه پرسپولیس در این مورد گفت: «امیدواریم منظور عمران زاده واقعاً پرسپولیس باشد و در ادامه، مدیران فعلی باشگاه برای طرح شکایت آماده باشند.
او باید از کسی که پیشنهاد ۲ میلیاردی داده، نام بیاورد وگرنه هر فوتبالیستی میتواند چنین ادعایی داشته باشد.»