خرید ۳۲۰۰ تن دانه روغنی در لرستان
مدیرکل غله و بازرگانی لرستان از خرید ۳۲۰۰ تن دانه روغنی در استان خبر داد.

ایسنا/لرستان مدیرکل غله و بازرگانی لرستان از خرید ۳۲۰۰ تن دانه روغنی در استان خبر داد.
حجت بیرانوند در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: طی دو سال گذشته ۳۲۰۰ تن دانه روغنی کلزا خریداری کردیم.
وی تصریح کرد: روند رو به رشد بوده و عمده تولید این دانه روغنی با بیش از ۱۵۰۰ تن متعلق به الشتر است.
مدیرکل غله و بازرگانی لرستان خاطرنشان کرد: استان در بحث سویا نیز ورود پیدا کرده بهطوریکه سال گذشته ۱۰۰ تن خرید کردهایم که همه آن در الشتر بوده است.
بیرانوند اضافه کرد: باید بتوانیم بحث دانه روغنی را در استان پیاده کنیم چون هم قیمت آن مناسب بوده و هم یک کشت استراتژیک است.
وی با اشاره به قیمت تضمینی گندم و دانههای روغنی بیان کرد: وضعیت قیمت امسال نسبت به سال گذشته مناسبتر است و کشاورز بیشتر تمایل دارد که گندم را تحویل دولت دهد.
مدیرکل غله و بازرگانی لرستان با بیان اینکه قیمت خرید امسال ۲۵۰۰ تومان است در حالیکه سال قبل ۱۷۰۰ تومان بود، ادامه داد: دامنهای برای خرید گندم تعریف شده است چون در حال حرکت به سمت کیفیت هستیم و در این راستا یکسری امتیازات برای گندم مطلوب و استاندارد قرار داده شده است.
بیرانوند عنوان کرد: دو پارامتر گلوتن و پروتئین گندم در نظر گرفته شده که گلوتن گندم ما زیر ۳۰ است، اما گلوتن گندم وارداتی بالای ۳۰ است.
وی اظهار کرد: کار خرید گندم از ابتدای خردادماه از مناطق جنوبی استان آغاز و تا ۱۵ مهرماه نیز ادامه خواهد داشت.
مدیرکل غله و بازرگانی لرستان تصریح کرد: کشاورزی که گندم آن خیلی خوب باشد ۲۵۷۵ تومان گندم خریداری و کسی که گندم آن کیفیت لازم را نداشته باشد هر کیلو ۲۳۰۰ خریداری میشود.
بیرانوند با اشاره به اینکه گندم پلدختر و کوهدشت از کیفیت خوب برخوردار است، خاطرنشان کرد: به کشاورزان اعلام شد کسانی که از سال گذشته گندم دارند به قیمت ۲۵۰۰ تومان از آنها خریداری میشود.
وی اضافه کرد: قیمت خرید دانه روغنی امسال ۴۶۶۲ تومان بوده در حالیکه قیمت خرید سال گذشته این محصول ۳۴۳۹ تومان بوده است.
مدیرکل غله و بازرگانی لرستان در ادامه بیان کرد: سرانه مصرف نان در برخی از شهرهای لرستان ۱۲ کیلوگرم در ماه است.
بیرانوند ادامه داد: هر چه نان تیرهتر باشد، کیفیت آن بالاتر است، این در حالیست که این امر مورد توجه مردم قرار نمیگیرد.
وی عنوان کرد: یکی از مشکلات موجود در استان عدم وجود واحدهای تولید نان صنعتی بوده و کلیه واحدهای تولید نان در استان سنتی هستند در حالیکه کارخانه نان صنعتی یکی از نیازهای اساسی استان است.
انتهای پیام