خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سپاه بازوی توانمند کشور در دفع فتنه های مختلف است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1399 - 21:21
ایلام-رئیس کل دادگستری ایلام با اشاره به اینکه سپاه بازوی توانمند کشور در دفع فتنه های مختلف است، گفت: دستگاه قضا در برخورد با مفاسد اقتصادی جدی است.
سپاه،ايلام،استان،مفاسد،ماموريت،مقابله،رهبري،برخورد

به گزارش خبرنگار مهر، علی دهقانی عصر دوشنبه در دیدار با فرماندهان نواحی سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام اظهار کرد: سپاه بازوی توانمند کشور در دفع فتنه های مختلف به خصوص مدافع راستین حریم امنیت و تمامیت ارضی کشور است.
وی عنوان کرد: سپاه همواره در صف اول اجرای فرامین رهبری است و در استان ایلام شاهد تلاش های شبانه روزی فرماندهی و کارکنان سپاه در مقابله با ویروس کرونا و همچنین کمک مومنانه به اقشار آسیب دیده از این بیماری بودیم.
رئیس کل دادگستری ایلام عنوان کرد: در برخورد و مقابله با فساد رویکرد دستگاه قضا، اجرای منویات مقام معظم رهبری است و در این زمینه کاملاً مصمم هستیم.
وی افزود: امروز ورود سپاه به مسائل اجتماعی موجب خرسندی است و می توانیم با تقویت پایگاههای بسیج، امنیت اجتماعی محله محور را ایجاد کنیم.
فرمانده سپاه استان ایلام نیز اظهار کرد: همکاری خوب دستگاه قضایی با سپاه استان به خصوص در ماموریت های مختلف می تواند زمینه موفقیت بیشتر این ماموریت ها را ایجاد کند.
سردار جمال شاکرمی بیان کرد: پیگیری حقوق مردم و مبارزه بی امان با مفاسد اقتصادی و اداری و برخورد قاطع با این مفاسد باعث دلگرمی بیشتر مردم می شود.