خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علت اخراج بازرس وزارت خارجه آمریکا، تحقیق درباره فروش سلاح به عربستان بوده است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1399 - 20:37
بازرس کل وزارت خارجه آمریکا احتمالا به این علت اخراج شده که در حال تحقیق درباره اعلان اضطراری ترامپ برای فروش تسلیحات به عربستان بوده است.
خارجه،وزارت،آمريكا،انگل،بازرس،اضطراري

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، الیوت انگل، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا روز دوشنبه گفت بازرس کل وزارت خارجه این کشور احتمالا به این علت اخراج شده که در حال تحقیق درباره اعلان وضعیت اضطراری توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور با هدف باز کردن راه فروش نظامی به عربستان در سال گذشته میلادی بوده است.
دولت ترامپ سال گذشته به بهانه وضعیت اضطراری به دلیل تشدید تنش‌ها با ایران کمیته‌های کنگره را از قصد خود برای فروش بیش از هشت میلیارد دلار تسلیحات نظامی به عربستان سعودی، امارات و اردن مطلع کرده بود.
بیشتر بخوانید: ترامپ بازرس کل وزارت خارجه آمریکا را برکنار کرد
کاخ سفید و وزارت خارجه آمریکا هنوز به این اظهارات پاسخی نداده‌اند.
اظهارات انگل نخستین بار در روزنامه واشنگتن پست منتشر شد.
انتهای پیام/