خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش مبتلایان به کرونا در لرستان به ۳۲۷۹مورد/فوتی‌ها ۱۴۷ نفر شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1399 - 15:40
خرم‌آباد- رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، گفت: مبتلایان به کرونا در استان به سه هزار و ۲۷۹ مورد رسیده و متاسفانه تاکنون ۱۴۶ نفر در لرستان به علت این بیماری جان خود را از دست داده اند.
كرونا،لرستان،نفر،نمونه

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نیکبخت امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین آمار مبتلایان به کرونا در لرستان، اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته از ۵۵۰ نمونه ارسالی به آزمایشگاه‌های مرجع استان، ۱۲۰ نفر به آمار مبتلایان به کرونا در لرستان اضافه شده است.
وی گفت: متأسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته در لرستان یک نفر جان باخته به علت کرونا داشته‌ایم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه متأسفانه تا کنون تعداد ۱۴۷ نفر از هم استانی‌ها به علت کرونا جان باخته‌اند، افزود: تاکنون ۱۷ هزار و ۸۲۷ نمونه از بیماران مشکوک به کرونا در استان لرستان به آزمایشگاه مرجع ارسال شده که تعداد ۱۵ هزار و ۱۴۶ نمونه پاسخ داده شده که از این عدد ۳ هزار و ۲۷۹ مورد مثبت و ۱۱ هزار و ۸۶۷ نمونه منفی اعلام شده است.
نیکبخت گفت: تعداد ۵۳ نفر مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت‌های پزشکی و درمانی هستند.
وی تصریح کرد: از ابتدا تاکنون تعداد ۳ هزار و ۷۹ نفر که در لرستان مبتلا به کرونا بوده‌اند پس از درمان به بهبودی کامل دست یافته‌اند.