خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح‌های محرومیت‌زدایی در محله عمارت میامی اجرا می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1399 - 15:07
میامی– فرماندار میامی از اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی در محله عمارت این شهر خبر داد و گفت: این محله زخم کهنه‌ای بر پیکر شهر میامی است که باید با ظرفیت سمن های مردمی ساماندهی شود.
محله،ميامي،عمارت،مهر،شهرستان،اجراي،اجتماعي،قرار

به گزارش خبرنگار مهر، احمد ملایری بعدازظهر یکشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی، سلامت زنان و خانواده شهرستان میامی به میزبانی فرمانداری این شهرستان ضمن بیان اینکه محله عمارت زخم کهنه‌ای بر پیکر شهر میامی است و از این زخم‌ها در روستاها نیز وجود دارد، اظهار داشت: اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی در محله عمارت میامی با بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در دستور کار قرار گیرد.
وی بابیان اینکه محله عمارت به‌عنوان آزمونه در میامی برای اجرای این طرح‌ها معرفی‌شده است، تصریح کرد: این در حالی است که تمام شهرستان همانند محله عمارت درگیر مشکلات و محرومیت‌هایی است که باید با اقدامات جهادی برای رفع آن‌ها اقدامی اساسی انجام شود.
فرماندار میامی با تأکید بر اینکه بهره‌گیری از ظرفیت شهرداری، هلال‌احمر، سپاه و بسیج برای ساماندهی این محله در دستور کار قرار دارد، گفت: برای نتیجه گرفتن باید یک گروه متخصص را برای اجرای طرح‌ها قرار دهیم تا با تلاش، پیگیری و برنامه‌ریزی با هماهنگی مسئولان به حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی در این منطقه بپردازند.
ملایری با اشاره به اینکه از تمامی راهکارها و پیشنهادهای مسئولان استقبال می‌شود افزود: در چند جلسه‌ای که در خصوص آسیب‌های اجتماعی محله عمارت برگزار شد نتیجه‌ای حاصل نشد و باید جدی‌تر به موضوع نگاه کرد.
گفتنی است خبرگزاری مهر استان در گزارشی میدانی به مشکلات محله عمارت میامی از جمله تردد معتادان و… پرداخته بود که این عامل سبب شد تا کنون سه جلسه پیرامون این محله در فرمانداری میامی برگزار شود.
گزارش خبرگزاری مهر را می‌توانید با این تیتر و لینک ملاحظه کنید: مهر بررسی کرد؛ رد پای اعتیاد در «محله عمارت» میامی / پیکر نیمه‌جان احیا شود.