خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت سکه از ۷.۵ میلیون تومان عبور کرد

ایسنا | برگزیده، اقتصادی | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1399 - 14:58
طبق آخرین قیمت‌های اعلام شده توسط نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران، بازار سکه و طلا امروز هم به دنبال افزایش نرخ ارز و افزایش ۱۷ دلاری قیمت های جهانی، افزایشی پیش رفته و سکه به هفت میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیده است.
تومان،افزايش،سكه،طلا،قيمت

طبق آخرین قیمت‌های اعلام شده توسط نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران، بازار سکه و طلا امروز هم به دنبال افزایش نرخ ارز و افزایش ۱۷ دلاری قیمت های جهانی، افزایشی پیش رفته و سکه به هفت میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیده است.
محمد کشتی آرای در گفت‌وگو با ایسنا، آخرین قیمت‌های معاملاتی سکه و طلا در بازار امروز (دوشنبه) را اینگونه اعلام کرد که با توجه به افزایش نرخ ارز و همچنین افزایش قیمت انس جهانی، قیمت سکه و طلا در بازارهای داخلی نیز نسبت به روز گذشته افزایش یافته است.
وی افزود: بر این اساس با افزایش ۲۲۰ هزار تومانی نسبت به روز گذشته، هر قطعه سکه طرح جدید هفت میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم نیز با ۱۵۰ هزار تومان افزایش، هفت میلیون و ۳۰۰ هزار تومان دادوستد شده است.
در بازار داخلی امروز نیم سکه، سه میلیون و ۸۵۰ هزار تومان و ربع سکه دو میلیون و ۱۵۰ هزار تومان قیمت داشته‌اند که به ترتیب ۱۰ و ۳۰ هزار تومان افزایش قیمت را تجربه کرده اند.
سکه‌های یک گرمی نیز ۲۰ هزار تومان گران‌تر نسبت به دیروز، یک میلیون و ۷۰ هزار به فروش رسیده است.
همچنین هر مثقال طلا سه میلیون و ۲۳۵ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار ۷۴۵ هزار تومان معامله شده است.
آخرین نرخ هر اونس طلای جهانی هم ۱۷۶۰ دلار ثبت شده است که نسبت به روز گذشته افزایش ۱۷ دلاری داشته است.
انتهای پیام