خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقدامات کنترلی برای پیشگیری از همه گیری بیماری کرونا تشدید می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1399 - 14:23
شهرکرد- رئیس کمیته اطلاع رسانی مقابله با کرونا ویروس درچهارمحال و بختیاری گفت: اقدامات کنترلی برای پیشگیری از همه گیری بیماری کرونا در تعطیلات عید فطر در این استان تشدید می شود.
كرونا،كتابخانه،بختياري،ويروس،پيشگيري

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی درخشان ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اقدامات کنترلی برای پیشگیری از همه گیری بیماری کووید ۱۹ با توجه به احتمال افزایش مسافرت‌ها از استان‌های همجوار تشدید می‌شود.
رئیس کمیته اطلاع رسانی مقابله با کرونا ویروس در چهارمحال و بختیاری گفت: تمهیدات لازم برای پیشگیری از ابتلاء به کرونا در تعطیلات عید سعید اندیشیده شده است.
وی بیان کرد: کتابخانه های عمومی استان پس از سه ماه تعطیلی به علت شیوع بیماری کووید ۱۹ از تاریخ ۲۹ اردیبهشت ماه در فاز اول بازگشایی می‌شوند.
رئیس کمیته اطلاع رسانی مقابله با کرونا ویروس درچهارمحال و بختیاری عنوان کرد: سالن‌های مطالعه کتابخانه های عمومی همچنان تعطیل است و کتابداران پس از انجام ضدعفونی محل و رعایت فاصله گذاری مناسب در کتابخانه ها حاضر و ضمن انجام امور کتابداری به امور خدمات فنی خواهند پرداخت.