دستگاههای اجرایی استان مرکزی در حوزه اطلاعرسانی ارزیابی میشوند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: قصد داریم دستگاههای اجرایی استان را رتبهبندی کنیم و ببینیم کدام دستگاه اجرایی در استان مرکزی اطلاعرسانی خوبی دارد.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهروز اکرمی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای اطلاعرسانی استان با اشاره به ضرورت طرح مطالب در شورای اداری استان و در جریان قرار دادن مدیران استان اظهار داشت: در نخستین جلسه شورای اداری استان در رابطه با کل شورای اطلاعرسانی یک گزارش کامل ارائه و پیشنهادات و درخواستها از مدیران استانی هم در آن جلسه مطرح شود.
وی افزود: نکته بعدی نحوه اطلاعرسانی در دوران کرونا است ما نمیتوانیم اطلاعرسانی را تعطیل کنیم یا فقط به سمت کرونا ببریم، اکنون تمام مدیران در رابطه با کرونا صحبت میکنیم، گویی کشور تعطیل است و تنها بحث کرونا وجود دارد، خیر جریان اطلاعرسانی باید همچنان ادامه داشته باشد و مردم بدانند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: یکی از ضعفهای عمده ما همین بحث اطلاعرسانی است که به طور صحیح به مردم و جامعه هدف اطلاعات نمیدهیم، سردرگم هستند که باید چه کنند، در رابطه با اعطای بستههای معیشتی یا ارائه تسهیلات ارزانقیمت و یا هر بحث دیگری باید اطلاعرسانی به شکل دقیق و نه یک بار بلکه به دفعات انجام شود، اطلاعرسانی نخست باید شفاف و مستمر باشد.
اکرمی بیان کرد: برخی از موارد را لازم است که یک هفته یا 10 روز به طور مرتب اطلاعرسانی کرد، بنابراین نحوه اطلاعرسانی مهم است و باید به دستگاههای اجرایی ابلاغ کنیم که در این دوران کرونا علاوه بر بحث این ویروس در رابطه با کارکردها، مسائل، وظایف و اقدامات آن مجموعه هم اطلاعرسانی کنند.
وی ادامه داد: درست است شاید برای برگزاری نشستهای خبری در این دوران محدودیت باشد اما در قالب فضای مجازی برگزار شود، بنابراین این یکی از مصوبات باید باشد که موظف باشند اطلاعرسانی در حوزه خود و جریان اطلاعرسانی در دوران کرونا را تعطیل نکنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی عنوان کرد: قصد داریم دستگاههای اجرایی استان را رتبهبندی کنیم و ببینیم کدام دستگاه اجرایی در استان مرکزی اطلاعرسانی خوبی در سال 98 داشته که باید برای آن شاخص تعریف کنیم و انتخابها سلیقهای نباشد تا دستگاههای اجرایی در نحوه اطلاعرسانی ارزیابی شوند به لحاظ ارتباط با رسانهها و برگزاری نشستهای خبری و غیره، بنابراین شاخصها را دبیرخانه با همکاری صدا و سیما و فعالان رسانه تدوین کند.
اکرمی افزود: شاخصهای ارزیابی دستگاههای اجرایی در رابطه با نحوه اطلاعرسانی باید تدوین شود تا فعالان و کمکارها مشخص شود و بازخواستها را اعمال کنیم.
وی تصریح کرد: در تدوین شاخصها میتوانیم از اصحاب رسانه نظرسنجی کنیم، یکی از وظایف روابط عمومیها همین بحث اطلاعرسانی است، روابط عمومی که نمیداند شورای اطلاعرسانی وجود دارد یا خیر چگونه میتواند اطلاعرسانی کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی بیان کرد: تاکنون شده هیئت رئیسه روابط عمومیهای استان درخواست نشست با شورای اطلاعرسانی را داشته باشد؟
مرجع اطلاعرسانی استان همین شوراست اما همه جزیرهای کار میکنند.
اکرمی ادامه داد: این ضعف در روابط عمومیهای استان وجود دارد که نه ارتباطی با این شورا دارند و نه میدانند که چنین شورایی وجود دارد، این باید دغدغه روابط عمومیها باشد که دستگاه اجرایی آنها تا چه اندازه از دید رسانهها فعال است.
وی عنوان کرد: بنابراین لازم است که دبیرخانه نشستی را با هیئت رئیسه روابط عمومیها داشته باشد، نشست مشترکی هم روابط عمومیهای استان با اصحاب رسانه داشته باشند و هیئت رئیسه روابط عمومیها با شورای اطلاعرسانی که دغدغههای دو طرف را هم بشنوند.
انتهای پیام/712/ح