خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نرخ سوانح هوایی در ایران بالاتر از میانگین جهانی است

مهر | سیاسی | دوشنبه، 29 اردیبهشت 1399 - 10:52
کمیسیون اصل ۹۰ در جریان قرائت گزارش سانحه هواپیمای تهران- یاسوج اعلام کرد: نرخ سوانح هوایی در کشور ما بالاتر از میانگین جهانی است.
هوايي،اصل،كميسيون

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه جلسه علنی روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی، قرائت گزارش کمیسیون اصل ۹۰ در مورد سانحه هوایی هواپیمای تهران- یاسوج در دستور کار قرار گرفت.
در بخشی از این گزارش آمده است: کمیسیون اصل ۹۰ با بهره گیری از کارشناسان خُبره صنعت هوایی اقدام به بررسی این سانحه نمود.
بر اساس نتایج به دست آمده نرخ سوانح هوایی در کشور ما بالاتر از میانگن جهانی است به همین دلیل کمیسیون اصل ۹۰ تصمیم گرفت علل و عوامل سوانح هوایی را مورد بررسی قرار دهد.
ادامه دارد...