خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبر خوش برای پرسپولیسی‌ها

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1399 - 17:16
قرار است از طرف وزارت ورزش و جوانان یک مجموعه ورزشی دیگر به باشگاه پرسپولیس داده شود.
مجموعه،قرار،پرسپوليس،باشگاه،استقلال

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، خصوصی سازی ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس در مراحل پایانی قرار دارد و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، این اتفاق تا پایان شهریور ماه رخ خواهد داد.
البته سرخابی‌های فوتبال ایران بدهی‌های زیادی دارند که قرار است با افزایش دارایی های آن‌ها این موضوع نیز حل شوند تا باشگاه‌ها پس از مدتی به سود دهی برسند.
درحال حاضر به جز ساختمان و مجموعه ورزشی که در اختیار استقلال و پرسپولیس قرار دارد، قرار است مجموعه مرحوم ناصر حجازی نیز به آبی‌ها برسد و همچنین یک مجموعه ورزشی دیگر نیز در اختیار سرخ‌ها قرار بگیرد.
بیشتر بخوانید: شمسی جامخانه: بدهی استقلال و پرسپولیس ۳۸۰ میلیارد تومان است/ سرخابی‌ها در سال اخیر سود دِه بوده اند
ابوالقاسم شمسی جامخانه، معاون شرکت‌ها و قیمت گذاری بنگاه‌های خصوصی سازی در گفت‌وگو با خبرنگار ما در این باره بیان کرد: تا کنون ۲ مجموعه به سرخابی‌ها داده شده و کار مجموعه مرحوم ناصر حجازی نیز درحال انجام است تا به باشگاه استقلال واگذار شود.
احتمالا یک مجموعه ورزشی دیگر نیز به پرسپولیس داده خواهد شد تا افزایش سرمایه این ۲ باشگاه از طریق دارایی‌ها صورت بگیرد.
انتهای پیام/