خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه مناطق نمونه گردشگری در بوشهر/ ایجاد ۱۰۰۰ شغل در هر منطقه

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1399 - 11:02
بوشهر- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان بوشهر از توسعه مناطق نمونه گردشگری در سطح استان خبر داد و گفت: مناطق نمونه گردشگری موجب رونق صنعت، اشتغال و گردشگری می‌شود.
گردشگري،مناطق،نمونه،ارسطو،بوشهر،بندر

محمدحسین ارسطو زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مناطق نمونه گردشگری به عنوان صنعتی سبز، پویا و بدون آلایندگی بسیار مهم و اثرگذار است.
وی تصریح کرد: مناطق نمونه گردشگری دارای ظرفیت عظیمی است که می‌تواند موجب رونق و حل مشکلات اقتصادی آن منطقه شود.
ارسطو زاده افزود: تعیین تکلیف این مناطق عزم جدی مدیریت ارشد استان بوشهر است چون که هر یک از این مناطق امکان و فرصت ایجاد هزار شغل رادارند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بوشهر بابیان اینکه فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای مناطق نمونه گردشگری نیز داده خواهد شد افزود: راه‌اندازی هر یک از پروژه‌ها نقش مهمی دررسیدن به تولید و جهش تولید دارد
ارسطو زاده گفت: سال قبل ۲۰۰ میلیارد ریال به ۲۳ طرح گردشگری چون هتل‌ها، اقامتگاه‌های برمگردی و سفره‌خانه‌ها اختصاص یافت که امسال افتتاح می‌شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بوشهر خاطرنشان کرد: منطقه نمونه گردشگری «میر مهنا» در بندر ریگ، «حماد» در بندر دیلم، «دلارام» در دلوار، «سدرئیسعلی دلواری» و یک دهکده گردشگری در استان طراحی‌شده است و در آینده نزدیک در اختیار سرمایه‌گذاران بخش خصوصی قرار می‌گیرند تا کارهای عملیاتی را آغاز کنند.