خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صعود مونشن گلادباخ به رتبه سوم با عبور از اینتراخت

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 27 اردیبهشت 1399 - 23:19
تیم مونشن گلادباخ با پیروزی سه بر یک مقابل میزبانش اینتراخت فرانکفورت به رتبه سوم جدول رسید.
دقيقه،ليگاي،اينتراخت،بوندس،آلمان

بوندس لیگای آلمان؛
به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان, در ادامه دیدار‌های هفته بیست و ششم بوندس لیگای آلمان، از ساعت ۲۱ امشب، یک دیدار دیگر برگزار شد که اینتراخت فرانکفورت میزبان بورسیا مونشن گلادباخ بود که با نتیجه سه بر یک شکست خورد.
پله آ در دقیقه یک، مارکوس تورام در دقیقه هشت و رامی بنسبینی در دقیقه ۷۳ (از روی نقطه پنالتی) گل‌های مهمان را زدند و آندره سیلوا مهاجم پرتغالی اینتراخت نیز در دقیقه ۸۱ یکی از گل‌های را جبران کرد.
مونشن گلادباخ با این برد ۵۲ امتیازی شد و جای لایپزیش را در رتبه دوم گرفت.
اینتراخت نیز با ۲۸ امتیاز سیزدهم است.
رقابت‌های بوندس لیگای آلمان عصر امروز با برگزاری پنج دیدار همزمان از سر گرفته شد که در مهمترین مسابقه تیم دورتموند با چهار گل شالکه را شکست داد.
انتهای پیام/