مبارزه با ملخ در 10 هزار هکتار از اراضی مغان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در حال حاضر با تلاش مهندسان و کارشناسان جهاد کشاورزی در 10 هزار هکتار از اراضی مغان مبارزه با ملخ آغاز شده است.

ایسنا/اردبیل رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در حال حاضر با تلاش مهندسان و کارشناسان جهاد کشاورزی در 10 هزار هکتار از اراضی مغان مبارزه با ملخ آغاز شده است.
خلیل نیکشاد ۲۷ اردیبهشت در نشست کمیته برنامهریزی جهاد کشاورزی اردبیل اظهار کرد: ما به ارزش یک میلیارد تومان سموم مورد نیاز را برای مبارزه با ملخ و سایر آفات تهیه کردیم که با کمک چهار دستگاه ماشینآلات پیشرفته عملیات سمپاشی در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: در تخصیص منابع مالی از محل تملک دارایی سرمایهای 20 درصد سهم بخش کشاورزی است که امیدواریم با جذب آن بتوانیم بخش زیادی از فعالیتهای خودمان را در این حوزه سروسامان دهیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل به وجود 60 ساختمان اداری جهاد کشاورزی در جای جای استان اشاره کرد و گفت: در بحث نگهداری و تامین هزینههای آب، برق و گاز این ساختمانها با مشکلات مالی روبرو هستیم که انتظار میرود در کنار مراکز تحقیقاتی منابع مورد نیاز برای فعالیت این مجموعهها نیز تامین شود.
نیکشاد به معوقات کارکنان جهاد کشاورزی به ویژه 50 درصد اعمال افزایش حقوق در سه ماه پایانی سال گذشته و بدهیها از بابت اضافهکاریها اشاره و تصریح کرد: نسبت هزینههای سازمان به کل اعتبارات 18 درصد است و ما در استان 9 هزار و 200 پرسنل داریم که باید حقوق و مزایای آنها را به موقع تامین و پرداخت کنیم.
وی از فرمانداران خواست؛ در جلسات کمیته برنامهریزی شهرستانها هزینههای نگهداری و جاری بخش ساختمانهای جهاد کشاورزی را در کنار فعالیتهای تخصصی مورد توجه قرار داده و به این امر ردیف اعتباری اختصاص دهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: در حال حاضر از محل مانده مرخصی 98 حدود 700 میلیون تومان، بازنشستگی 800 میلیون تومان و سایر پرداختیهای کارکنان بیش از 2 میلیارد و 600 میلیون تومان بدهی داریم که با پیشبینی این منابع باید هر چه سریعتر این مطالبات را پرداخت کنیم.
نیکشاد اضافه کرد: تلاش ما بر این است تا در جذب منابع ملی و سرجمع اعتبارات وزارتخانهها موفق عمل کنیم که در این زمینه 65 میلیارد تومان برای پروژههای در حال اجرای مغان و 53 میلیارد تومان نیز برای توسعه آبیاری تحت فشار منابع جذب کردیم که 37 میلیارد تومان نیز برای تکمیل طرحهای نیمه تمام و صنایع تبدیلی و تکمیلی هزینه شده است.
وی در پایان گفت: جذب 150 میلیارد تومان منابع مالی از ردیف ملی در سالجاری نیز با قوت و قدرت ادامه دارد و انتظار میرود برای پروژههای پایاب سد خدافرین و آبیاری تحت فشار و همچنین توسعه گلخانهها از این منابع استفاده کنیم.
انتهای پیام