خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

4500 کلاس درس استان گلستان نیاز به مقاوم‌سازی دارد‌

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 09 اسفند 1397 - 15:34
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان گفت: 4 هزار و 500 کلاس درس در استان گلستان از نظر فیزیکی شرایط مناسبی نداشته و نیاز به مقاوم‌سازی دارند.
مدرسه،جشنواره،استان،گنبدكاووس،خيرين،گلستان،رئيس،خيرخواهانه،ا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس، سید علی حسینی ظهر امروز در آغاز عملیات اجرایی مدرسه خیرساز در بلوار امامزاده این شهرستان اظهارداشت: در استان گلستان 12 هزار کلاس درس وجود دارد که از این تعداد 4 هزار و 500 مدرسه نیاز به مقاوم‌سازی داشته و به همین تعداد از کلاس‌های درس نیاز به بازسازی دارد.
وی افزود: برای نهادینه شدن فرهنگ ایثار و انفاق در بین دانش آموزان، فعالیت خیران جوان در دستور کار قرار گرفته تا جوانان و دانش‌آموزان ضمن یادگیری از رفتار خیرین در فعالیت‌های خیرخواهانه نیز مشارکت داشته باشند.
محمد حسین کمیلی، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان گلستان اظهار داشت: بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه ساز از اول اسفندماه امسال آغاز و تا پایان خردادماه سال 98 ادامه دارد.
این جشنواره به صورت جشنواره مدرسه‌ای،استانی و شهرستانی در کل استان گلستان برگزار می‌شود.
وی افزود: جشنواره مدرسه‌ای از اول اسفند ماه در مدارسی که دانش آموزانی برای ساخت و یا اهدای زمین برای مدرسه فعالیت‌های خیرخواهانه داشتند آغاز شده است.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان گلستان بیان داشت: هدف از برگزاری جشنواره مدرسه‌ای اشاعه فرهنگ مشارکت دانش‌آموزان در فعالیت‌های خیرخواهانه و حضور پررنگ جوانان در این راستا است.
وی یادآور شد: جشنواره استانی خیران مدرسه‌ساز 29 خرداد سال 98 در گرگان برگزار می‌شود.
کمال‌الدین نظرنژاد رئیس آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس اظهارداشت: به همت حاج عبدالرحمان بردی جباری،خیر اهل سنت گنبدی مدرسه 10 کلاسه در حوزه شهر با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی کلنگ‌زنی شد.
وی افزود: زیربنا این مدرسه یک‌هزار و 40 مترمربع است که در 2 طبقه و برای مقطع ابتدایی احداث می‌شود.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس گفت: پیش‌بینی می‌شود این مدرسه به 2 میلیارد تومان اعتبار نیاز داشته باشد که 500 میلیون تومان توسط خیر و بقیه را اداره کل نوسازی استان تقبل می‌کند.
این مدرسه در پروسه زمانی 2 ساله به بهره‌برداری می‌رسد.
انتهای پیام/ش