خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تله فیلم «سوها» در اردبیل ساخته می‌شود

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 27 اردیبهشت 1399 - 18:34
مستندات تاریخی مبارزه انقلابی‌ها با عوامل ساواک یکی از موضوعات مورد تاکید هنرمندان است که این‌بار داستانی از اردبیل و جنگل‌های فندقلو در قالب یک فیلم به واکاوی این برهه تاریخی پرداخته است.
ساواك،دست،مارال،انقلابيون،اردبيل،انقلاب،اسلامي،مبارزه،قدرت،ف ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، تله فیلم سوها روایت داستانی از رویداد کمتر گفته شده و پنهان مبارزه انقلابیون با عوامل ساواک در جنگل‌های فندقلو است.
داستان حول محور شجاعت یک زن انقلابی و در ادامه بازتاب مبارزات سخت و حیاتی انقلابیون است که با وجود سختی‌ها و شکنجه‌های تحمیلی ساواک دست از مبارزه نمی کشند.
‌«مارال سید رحیمی» در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی از زندان ساواک آزاد می‌شود.
اما این آزادی مانع از مزاحمت‌های «سهراب آسایش»، مامور ساواک برای او که در جریان مبارزه همه کس خود را از دست داده نمی‌شود.
مارال برای رهایی از دست آسایش به زادگاه خود اردبیل باز می‌گردد تا در سایه حمایت دایی روحانیش حاج «سبحان غفاری» به فعالیت‌های انقلابیش ادامه دهد.
انتقال محموله قیمتی از جنگل فندقلو
مارال و انقلابیون اردبیل محموله‌ای ارزشمند را که متعلق به یکی از سران رژیم طاغوت است و قرار است از طریق جنگل فندقلو به اروپا منتقل شود را از دست ماموران ساواک خارج می‌کنند و به کمک «قدرت» که در فندوقلو جنگلبان است، در جنگل پنهان می‌کنند.
قدرت توسط ساواک دستگیر می‌شود و انقلابیون ترس آن را دارند که قدرت زیر شکنجه تاب نیاورد و محل اختفا را لو دهد.
داستان به این نقطه ختم می‌شود که انقلابیون برای نجات محموله نیاز به همکاری «کریم» دوست و همکار قدرت دارند.
مارال برای جلب همکاری کریم دست به‌کار می‌شود و این در حالی است که کریم و مارال سال‌ها قبل با هم نامزد بوده‌اند و مبارزه بر علیه رژیم طاغوت آنها را از هم دور کرده است .
این داستان که در فضای پرتحرک و با هنرمندی هنرمندان اردبیلی جان دوباره گرفته است به تعبیر مدیرکل صدا و سیمای استان روایتی از رویدادهای انقلاب اسلامی در سال 57 در اردبیل است.
علی ملااحمدی تصریح کرد: بازآفرینی مستندات تاریخی برای آشناسازی جوانان با نحوه پیروزی انقلاب اسلامی یکی از رسالت‌های یک رسانه انقلابی است.
وی با بیان اینکه این فیلم در سیمای مرکز اردبیل به کارگردانی «محمد باقری نیکو» و تهیه کنندگی «حسن ساجدی» در اسفند ماه 98 به مدت 90 دقیقه فیلمبرداری شده و در حال حاضر مراحل نهایی مونتاژ و صداگذاری را پشت سرمی‌گذارد، ادامه داد: بی‌شک تولیداتی از این دست می‌تواند برهه‌های حساس و نقاط عطف تاریخ این مرز و بوم را به آیندگان نشان دهد.
مدیرکل صدا و سیمای استان با تقدیر از هنرنمایی هنرمندان و عوامل تولید استان، تاکید کرد: هنرمند انقلابی مکلف به انعکاس مواریث انقلاب اسلامی است و تمامی امکانات رسانه ملی به این منظور به کار گرفته می‌شود.
به گفته ملااحمدی در سال‌های اخیر به موضوعاتی که بتواند نسبت به انعکاس مهمترین رویدادهای پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس منجر شود، توجه ویژه داشتیم تا بخشی از رسالت خود را ایفا کنیم.
گزارش از ونوس بهنود
انتهای پیام/136