خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علت ترافیک میدان امام خمینی (ره) چیست؟

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 27 اردیبهشت 1399 - 17:37
سرهنگ رازقی درباره علت ترافیک سنگین محدوده میدان امام خمینی (ره) توضیحاتی داد.
ترافيك،هندسي،محدوده،طرح،تهران

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
سرهنگ محمد رازقی رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که آیا اصلاح هندسی میدان امام خمینی(ره) باعث افزایش بار ترافیک در این محدوده شده است؟، اظهار کرد: در محدوده میدان امام خمینی(ره) اصلاحات هندسی انجام شده و به علت اجرایی نشدن طرح ترافیک، شاهد افزایش بار ترافیک در این محدوده مانند سایر معابر مرکزی شهر تهران هستیم.
رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ افزود: زمانی که طرح ترافیک اجرا شود، این تغییر مسیر کارکرد واقعی خود را نشان می‌دهد.
بیشتر بخوانید: ترافیک صبحگاهی در بزرگراه‌های همت، حکیم و شیخ فضل الله
او بیان کرد: باید نتیجه این اصلاح هندسی را بعد از اجرایی شدن طرح ترافیک ببینیم، چراکه وضعیت ترافیکی بهتر می‌شود.
انتهای پیام/