خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۶۳ سرپناه ایستگاه اتوبوس در شمال شرق تهران ضدعفونی شد

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 27 اردیبهشت 1399 - 13:00
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار، از ضدعفونی و شستشوی ۲۶۳ سرپناه ایستگاه اتوبوس خبر داد.
ضدعفوني،شهروندان،شهري،منطقه

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا فرخی گفت: به منظور ارتقای سلامت و بهداشت شهروندان در روزهای بحرانی مبارزه با ویروس کووید ۱۹ تمامی سرپناه های ایستگاه اتوبوس منطقه چهار ضدعفونی و محلول پاشی شد.
وی افزود: در این راستا ۱۲۶۳۰ لیتر مایع ضدعفونی کننده در بیش از ۲۶۰ ایستگاه اتوبوس استفاده شده است و این عملیات همچنان و مداوم تکرار می شود.
فرخی با اشاره به دیگر اقدامات درخصوص مبارزه با ویروس کرونا در منطقه گفت: در ادامه این عملیات تمامی المان های شهری، المان های بوستانی و معابر و بزرگراه های منطقه چهار به صورت روزانه و مداوم ضدعفونی و محلول پاشی می شود.
معاون خدمات شهری با درخواست از شهروندان در خصوص جلوگیری از ترددهای غیرضروری گفت: امید داریم با همکاری و مساعدت شهروندان با مدیریت شهری بتوانیم هرچه سریع تر این بیماری را شکست دهیم.