خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهدای شب گذشته مقاومت در عراق+عکس

تسنیم | فرهنگی و هنری | شنبه، 27 اردیبهشت 1399 - 12:31
شب گذشته عناصر تروریستی داعش با حمله به منطقه «الصفره» در شمال استان دیالی، چهار نفر از نیروهای حشد شعبی را به شهادت رساندند.
ديالي،شهيد،استان،شعبي،تيپ،23،حمله،عراق

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، شب گذشته، جمعه 26 اردیبهشت ماه 1399 ، عناصر تروریستی داعش با حمله به منطقه «الصفره» در شمال استان دیالی، چهار نفر از نیروهای حشد شعبی را به شهادت رساندند.
این چهار شهید جبهه مقاومت که متعلق به تیپ 23 سازمان حشد شعبی بودند عبارتند از «شهید احمد سعد عبود العنبکی»، «شهید جعفر محمود ابراهیم العنبکی»، «شهید علاء عباس محمد دلش التمیمی» و «شهید اسامه اسماعیل جلیل التمیمی.»
تصاویر شهدای مقاومت عراقی که شب گذشته به همرزمان شهیدشان پیوستند در ادامه قابل مشاهده است:
در حمله داعش به تیپ 23 سازمان حشد شعبی در شمال دیالی علاوه بر شهادت چهار نیروی الحشد، 6 نفر هم زخمی شدند.
نیروهای تیپ 23 در عین حال موفق شدند حمله دیشب داعش به روستای «المیته» در منطقه العظیم استان دیالی واقع در شرق عراق را خنثی کنند.
استان دیالی از استان‌های شرقی کشور عراق است.
این استان در مرز این کشور با ایران قرار گرفته و با استان‌های کرمانشاه و ایلام در ایران هم‌مرز است.
دیالی از معدود استان‌های عراق است که علاوه بر شیعه و اهل سنت دارای دو قومیت بزرگ کرد و عرب بوده و این در حالی است که در پنج استان مرزی دیگر چنین ترکیب جمعیتی وجود ندارد.
انتهای پیام/