قدردانی هلال احمر از ایران کیش
رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر از پیمان طبری مدیرعامل ایران کیش قدردانی کرد.

رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر از پیمان طبری مدیرعامل ایران کیش قدردانی کرد.
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ایران کیش، هلال احمر به دلیل جمعآوری کمک از سوی ایران کیش به نفع نیازمندان و آسیبدیدگان حوادث سیل سال گذشته این قدردانی را به عمل آورده است.
متن این تقدیر نامه بدین شرح است:
« خیر بزرگوار جناب آقای مهندس پیمان منعم طبری »
مدیرعامل محترم شرکت ایران کیش
با سلام و ادب
کار نیکوی انفاق و کمک به نیازمندان موهبتی است که خداوند منان هر کسی را نصیب نخواهد کرد.
آنان که با روح بلند و درک عمیق و اهتمام جدی و مسئولانه در کاهش آلام دردمندان و آسیبدیدگان گام بر میدارند به یقین در پیشگاه حق تعالی عزیزند.
اینک به حکم وظیفه و باور کلام گهر بار «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» با اهدا تندیس و لوح سپاس حسن نیت، همراهی و همدلی جنابعالی را در جمعآوری مشارکتهای مردمی جمعیت هلال احمر به نفع نیازمندان و آسیبدیدگان حوادث سیلاب سال 1398 را ارج نهاده و دوام توفیقات روز افزون شما را از محضر خداوند رحمان و رحیم مسئلت مینمایم.
همتتان ستودنی و تلاشتان مقبول حضرت دوست وعزمتان مستدام باد
محمد نصیری
رئیس سازمان داوطلبان »
گفتنی است ایران کیش در پی سانحه سیل استان سیستان و بلوچستان بنابر وظیفه وعمل به مسئولیتهای اجتماعی، از طریق اپلیکیشن پات امکان کمک به سیلزدگان استان سیستان و بلوچستان را با همکاری جمعیت هلال احمر از طریق بخش نیکوکاری خود فراهم کرد.
در اپلیکیشن پرداخت موبایلی پات با انتخاب آیکون "نیکوکاری" و سپس گزینه "کمک به سیلزدگان استان سیستان بلوچستان" مردم از سراسرایران مبالغ مورد نظر خود را جهت کمک به سیلزدگان پرداخت کردند.
انتهای رپرتاژ آگهی