راهپیمایی روز قدس در سیستان و بلوچستان برگزار می شود
زاهدان-رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: راهپیمایی روز جهانی قدس با توجه به هماندیشیها و هماهنگیهای انجام شده متناسب با شرایط هر شهرستان در این استان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس صفدری ضمن اشاره به وضعیت کنونی جامعه که متأثر از اجرای دستورالعملها و اقدامات پیشگیرانه از شیوع ویروس کروناست بر اهمیت برگزاری هرچه باشکوهتر مراسم روز جهانی قدس که به منزله روز حیات اسلام است تاکید کرد.
وی ادامه داد: برخلاف وجود محدودیتهای برپایی و برگزاری اجتماعات و ضرورت توجه ویژه به رعایت اصول بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی راهپیمایی روز قدس متناسب با هر شهر در سیستان و بلوچستان برگزار خواهد شد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: راهپیمایی روز قدس همچون سالهای گذشته در شهرهای با وضعیت سفید، قبل یا بعد از نمازهای پرصلابت جمعه برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: رژه موتورسواران و حرکت کاروان خودرویی با استفاده از پرچمها و اقلام فرهنگی و تبلیغی متنوع در مرکز استان و شهرهای با وضعیت غیرسفید نیز در اولویت است.
صفدری بیان کرد: تشکیل اجتماع مردمی با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در یکی از میادین بزرگ شهرستانها، در دستور کار ستاد برگزاری مراسم روز جهانی قدس است.
وی ادامه داد: روز قدس به عنوان یکی از برنامههای محوری متناسب با شرایط بهداشتی هر شهرستان پس از هماهنگی نهایی با ستاد ملی مقابله با شیوع ویروس کرونا، انتخاب و عملیاتی خواهد شد.