خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتهام‌زنی هایکو ماس علیه ایران

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 27 اردیبهشت 1399 - 00:31
وزیر خارجه آلمان طی اظهاراتی در پارلمان این کشور ادعا‌های بی‌اساسی را علیه ایران و چند کشور دیگر مطرح کرد.
كرونا،ويروس،خارجه،آلمان

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، «هایکو ماس»، وزیر خارجه آلمان، اظهارات بی اساس و اثبات نشده‌ای را علیه ایران تکرار کرد.
وزیر خارجه آلمان روز جمعه طی اظهاراتی در پارلمان این کشور، درباره آنچه «استفاده حکومت‌های مستبد از ویروس کرونا برای برخورد‌های سخت‌گیرانه‌تر با شهروندان» خوانده، ابراز نگرانی کرد.
ماس مدعی شد ویروس کرونا تبعاتی جدی برای حقوق بشر در پی داشته است.
بیشتر بخوانید:
وزیر خارجه آلمان: آمادگی کرونا را نداشتیم
وزیر خارجه آلمان: در حال تبادل نظر برای استمرار مبادلات در چارچوب اینستکس هستیم
وی در ادامه ادعا‌های خود گفت: با نگرانی بسیار شاهد آن هستیم که چگونه ویروس کرونا به ابزاری برای حکومت‌های مستبد تبدیل شده است.
ماس طی اظهاراتی اثبات نشده مدعی شد: روسیه، ونزوئلا، ایران، ترکیه و چین کشور‌هایی هستند که از شیوع ویروس کرونا برای سرکوب آزادی و برخورد با روزنامه‌نگاران استفاده می‌کنند.
انتهای پیام/