خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمین ۳ ساعته پلیس برای دستگیری سوداگران مرگ/ کشف ۱۵۵ گیلوگرم تریاک و حشیش در جنوب پایتخت

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 26 اردیبهشت 1399 - 18:16
سرهنگ حسنوند از دستگیری ۲ توزیع کننده موادمخدر در تهران خبر داد.
متهمان،كيلوگرم،كشف،پليس،ترياك،موادمخدر،مخفيگاه،ماموران،انتظامي

درگفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
سرهنگ عبدالوهاب حسنوند رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر فعالیت سوداگران مرگ در پایتخت و توزیع مواد مخدر در محلات سطح شهر تهران، پروند‌ه‌ای توسط ماموران پایگاه دهم پلیس مبارزه با موادمخدر فاتب تشکیل و موضوع مورد بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به شناسایی مخفیگاه متهمان در جنوب پایتخت، افزود: پس از دریافت نیابت قضایی تیمی از ماموران انتظامی به محل مورد اعزام شد.
سرهنگ حسنوند تصریح کرد: پس از تحت نظر قرار گرفتن ۳ ساعته مخفیگاه متهمان، یکی از سوداگران مرگ قصد ورود به این محل را داشت که ماموران پلیس در عملیاتی ضربتی وی را بازداشت کرده و در ادامه نیز توانستند همدست متهم را در داخل مخفیگاهشان دستگیر کنند.
وی با بیان سابقه دار بودن متهمان در بحث توزیع موادمخدر در بین جوانان، افزود: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، ۴۰ کیلوگرم ماده مخدر تریاک و ۱۱۵ کیلوگرم حشیش کشف شد.
به گفته رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فاتب، مواد مکشوفه به همراه متهمان به مقر پلیس منتقل شد و پس از تکمیل تحقیقات انتظامی، متهمان برای بررسی بیشتر پرونده به مقام قضایی ارجاع خواهند شد.
بیشتربخوانید:
کشف ۳۶۸ کیلوگرم تریاک در عملیات تعقیب و گریز پلیس/ متهمان دستگیر شدند
کشف ۱۳۷ کیلوگرم حشیش در شهریار
کشف ۱۶۶ کیلوگرم مواد افیونی از یک تریلی
کشف بیش از ۲۷۸ کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس/ ردگیری متهمان از قم تا بزرگراه فتح
کشف ۱۰۵ کیلو تریاک از دو قاچاقچی در استان قم
انتهای پیام/