کشف بیش از ۴۰۰۰ عدد انواع مواد محترقه در گنبدکاووس
مهر
|
استانها
|
پنجشنبه، 09 اسفند 1397 - 13:53
گنبدکاووس- فرمانده نیروی انتظامی گنبدکاووس از اجرایی مقتدرانه طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و دستگیری ۱۴ سارق سابقه دار و کشف چهار هزار و ۶۸۸ عدد انواع مواد محترقه در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ محمود علی فر در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در گنبدکاووس اظهار کرد: در این طرح ۳۰ نقطه آلوده و جرم خیز با تلاش مأموران و با استفاده از تمامی امکانات پاکسازی شد.
وی افزود: با اقدامات صورت گرفته ۱۴ سارق سابقه دار، ۵۶ متهم تحت تعقیب دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.
علی فر با اشاره به جمع آوری ۳۹ معتاد متجاهر و پرخطر از سطح شهر گفت: دستگیری ۱۸ خرده فروش مواد مخدر و کشف دو کیلوگرم مواد مخدر از دیگر موفقیت های این طرح بود.
وی اضافه کرد: همچنین ۸۵ قلم کالای خارجی قاچاق شامل لوازم خانگی و گوشی تلفن همراه به ارزش بیش از ۷۰۰ میلیون ریال کشف شد.
علی فر در پایان اشاره به کشف چهار هزار و ۶۸۸ عدد انواع مواد محترقه خاطرنشان کرد: ۱۵ واحد صنفی متخلف هم در این راستا پلمب شد.