خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود روزانه 150 هزار سهامدار جدید به بورس/امسال 45 هزار میلیارد تومان نقدینگی جذب شد

تسنیم | اقتصادی | جمعه، 26 اردیبهشت 1399 - 10:59
رئیس سازمان بورس با اشاره به صدور روزانه بیش از 150 هزار کد سهامداری جدید گفت: از ابتدای امسال بیش از یک میلیون و 600 هزار کد جدید صادر و بیش از 45 هزار میلیارد تومان وارد بازار سرمایه شده است.
كد،گزارشي،اشتغال،صادر،مجمع،بورس،بازار،ايجاد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ در جریان جلسه اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و بعد از ارایه گزارشی توسط معاون علمی و فناوری رئیس جمهور درباره شرکت‌های دانش بنیان، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گزارشی از آخرین وضعیت بازارسرمایه ارائه کرد و گفت: در پی استقبال کم نظیر مردم از بورس روزانه بیش از 150 هزار کد سهامداری جدید صادر می شود که رکوردی بی سابقه است.
حسن قالیباف اصل ادامه داد: از ابتدای سال و طی دو ماه اخیر هم بیش از یک میلیون و 600 هزار کد جدید صادر شده و بیش از 45 هزار میلیارد تومان وارد بازار سرمایه شده که نسبت سال گذشته بیش از 50 درصد بیشتر است.
محسن رضایی نیز بعد از گزارش مسئولان بانک مرکزی بر اهمیت ویژه‌ هدایت سرمایه‌ها به سمت تولید و ایجاد اشتغال مولد از تهیه بسته سیاستی جدید در مجمع خبر داد و گفت: اگر به سرعت اقدامات تکمیلی درجهت بهره برداری از سرمایه‌های بدست آمده در تولید و ایجاد اشتغال استفاده نشود این سرمایه‌ها وارد بازار طلا و ارز و کالا‌های مصرفی و روزمره مردم می‌شود و تورم را افزایش و ارزش پول ملی را باز هم کاهش خواهد داد.
انتهای پیام/