خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میانه نیازمند 1600 میلیارد تومان اعتبار است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1399 - 16:49
استاندار اردبیل گفت: تکمیل پروژه راه آهن اردبیل - میانه نیازمند 1600 میلیارد تومان اعتبار است که امسال باید برای تداوم عملیات اجرایی پروژه تامین شود.
اردبيل،پروژه،كشاورزي،آبياري،استان،توسعه،تومان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، اکبر بهنامجو ظهر امروز در جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان اردبیل اظهار داشت: تکمیل پروژه راه آهن اردبیل - میانه نیازمند 1600 میلیارد تومان اعتبار است که امسال باید برای تداوم عملیات اجرایی پروژه تامین شود.
وی با اشاره به اقدامات انجام یافته در اجرای این پروژه بزرگ افزود: تاکنون برای اجرای عملیات اجرایی پروژه بزرگ راه‌آهن اردبیل - میانه 1 هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است و در حال حاضر شاهد پیشرفت فیزیکی خوبی در این پروژه هستیم.
بهنامجو از تزریق قسمتی از اعتبارات این پروژه‌ در آینده‌ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: همچنین در هفته آینده نیز قسمتی از اعتبارات این پروژه‌ به میزان 100 میلیارد تومان تزریق خواهد شد که امیدواریم هرچه زودتر خبر تکمیل این پروژه‌ را به مردم دهیم.
امسال 12 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان اردبیل به شبکه آبیاری مدرن مجهز می‌شود
استاندار اردبیل بیان کرد: توسعه شبکه‌های آبیاری با هدف صرفه‌جویی و مدیریت منابع آبی برای ما از اهمیت بسزایی برخوردار است که به همین منظور نیاز است اقدامات لازم در این زمینه مبنای کار قرار داده شود تا بتوانیم با همکاری و مشارکت همدیگر شاهد توسعه بخش کشاورزی و دستیابی واقعی بخش کشاورزی به جایگاه واقعی‌اش و نقش موثر آن در کشور باشیم.
وی با تاکید بر توسعه شبکه آبیاری مدن در کشاورزی استان اردبیل اظهار کرد: امسال 12 هزار هکتار از اراضی کشاورزی در مناطق مختلف استان اردبیل به شبکه آبیاری مدرن ازجمله سیستم‌های قطره‌ای، بارانی و تحت فشار مجهز می‌شود.
انتهای پیام/ 146/ ت