خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحقق امنیت و پیشرفت به قیمت ناامنی و عقب‌ماندگی دیگران ممکن نیست

مهر | سیاسی | پنجشنبه، 09 اسفند 1397 - 13:04
وزیر امور خارجه گفت: تحقق امنیت به قیمت ناامنی دیگران و ایجاد پیشرفت و توسعه به قیمت عقب ماندگی دیگران ناممکن است.
نوروز،صلح،تريليون،ظريف،تصريح،دلار

به گزارش خبرنگار مهر محمدجواد ظریف در همایش بین‌المللی «جهان نوروز» که ظهر امروز(پنجشنبه) در سالن همایش‌های بین المللی برج میلاد برگزار شد، اظهار داشت: ما باید بپذیریم که در جهان، منطقه و ایران همه در یک کشتی نشسته‌ایم و نباید میان میراث‌داران فرهنگ نوروز جنگ و دعوا باشد.
وی با اشاره به اینکه نباید بین هند و پاکستان درگیری باشد، ادامه داد: باید بدانیم که امنیت به قیمت ناامنی دیگران و پیشرفت و توسعه به قیمت عقب ماندگی دیگران ناممکن است.
ظریف با اشاره به اینکه پیام نوروز این است که با سلطه‌گری صلح فراهم نمی‌شود، تصریح کرد: بیایید با رفتار و اندیشه نوروزی خود به دنیا نشان دهیم که دوران سلطه گری به سر آمده است.
وزیر امور خارجه تصریح کرد: آن‌ها باید بدانند که ۷ تریلیون دلار در منطقه هزینه کردند اما اگر ۷۰۰ تریلیون دلار دیگر هم هزینه کنند تا زمانی که نپذیرند بشریت یک آینده، مشکلات و راه حل مشترک دارد، نمی‌توانند روی صلح و آرامش را ببیند چرا که باید همه در صلح باشند.
ادامه ادرد ...